Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Γλυτώνει το χειρουργείο ο Ερνάνες!!

Ήπια θεραπευτική αγωγή και όχι εγχείρηση, πρότειναν οι γιατροί στον Ερνάνες, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατό του.

Γλυτώνει το χειρουργείο ο Ερνάνες
Τον τελευταίο καιρό διαμαρτύρεται για πόνους στο γόνατο και δυσκολία στο τρέξιμο. Ο Ερνάνες, μετά τα παράπονα που εξέφρασε για την κατάσταση του γονάτου του, υποβλήθηκε σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Εξετάσεις που, ευτυχώς για τον ίδιο, αλλά και τον προπονητή του στη Λάτσιο, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό, αποκλείοντας την πιθανότητα εγχείρησης, η οποία έμοιαζε ως πολύ πιθανή λίγες μέρες πριν.

Οι εξετάσεις δεν έδειξαν ζημιά στους συνδέσμους ή τους μηνίσκους και έτσι αποφεύχθηκε το χειρότερο σενάριο για τον παίκτη.

Σύμφωνα με τους γιατρούς της ομάδας, ο Ερνάνες θα ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή, η οποία σε συνδυασμό με τις φυσιοθεραπείες, αναμένεται να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Πρώτη προτεραιότητα αποτελεί η υποχώρηση της φλεγμονής και του πόνου, ο οποίος, σύμφωνα με όσα λέει ο Βραζιλιάνος, είναι έντονος κάποιες στιγμές. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: