Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Αποδέχτηκε την κατηγορία ο Σουάρεζ!!

Ο Λουίς Σουάρεζ δεν κρύφτηκε. Κατά την απολογία του στην Πειθαρχική Επιτροπή της FA, παραδέχτηκε ότι δάγκωσε το χέρι του Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς και αποδέχτηκε την κατηγορία της ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Αποδέχτηκε την κατηγορία ο Σουάρεζ
Ο Λουίς Σουάρεζ δεν κρύφτηκε. Κατά την απολογία του στην Πειθαρχική Επιτροπή της FA, παραδέχτηκε ότι δάγκωσε το χέρι του Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς και αποδέχτηκε την κατηγορία της ανάρμοστης συμπεριφοράς. Ωστόσο, τόνισε πως θα ήταν υπερβολή αν η τιμωρία του ξεπεράσει τις τρεις αγωνιστικές.

Το απόγευμα της Τρίτης, ο Ουρουγουανός επιθετικός βρέθηκε ενώπιων της πειθαρχικής επιτροπής της FA για τη δαγκωματιά στον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, στο δεύτερο ημίχρονο της ισόπαλης (2-2) αναμέτρησης του «Άνφιλντ» ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τσέλσι.

Παραδέχτηκε πως δάγκωσε τον αντίπαλό του, αποδέχτηκε την κατηγορία της ανάρμοστης συμπεριφοράς με την οποία επιβαρύνθηκε από την ομοσπονδία, αλλά εναντιώθηκε στο ενδεχόμενο να του επιβληθεί ποινή μεγαλύτερη από τρεις αγωνιστικές.

Όπως τόνισε, θα ήταν υπερβολή, άσχετα αν το 2010, είχε τιμωρηθεί με εφτά αγωνιστικές για δαγκωματιά σε αντίπαλο, σε παιχνίδι του Άγιαξ κόντρα στην Αϊντχόφεν.

Η FA, θα συνεδριάσει εκ νέου την Τετάρτη, όταν και θα ανακοινώσει την ποινή που θα επιβληθεί στον Λουίς Σουάρεζ. Υπενθυμίζεται ότι στον παίκτη έχει ήδη επιβληθεί βαρύ πρόστιμο από τη Λίβερπουλ, με τα χρήματα, όμως, να πηγαίνουν στο ίδρυμα προς ενίσχυση των οικογενειών των θυμάτων της τραγωδίας του Χίλσμπορο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: