Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

«Πρόβλημα αν δεν βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο να μείνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ η Μίλαν, όπως αποκάλυψε σε δημοσιογράφους έξω από το ιταλικό Κοινοβούλιο.

«Πρόβλημα αν δεν βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ»
Η ήττα που υπέστη η Μίλαν από τη Γιουβέντους, σε συνδυασμό με τη νίκη της Φιορεντίνα στην τελευταία αγωνιστική του Καμπιονάτο, δυσκόλεψε την επίτευξη του μοναδικού στόχου που έχει απομείνει στην ομάδα του Μιλάνου, την εξασφάλιση ενός εκ των εισιτηρίων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η μεν Νάπολι απομακρύνθηκε και δείχνει να εξασφαλίζει τη δεύτερη, προνομιούχο θέση, οι δε «βιόλα» πλησίασαν στον έναν βαθμό την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και την απειλούν με προσπέραση.

Ο πρόεδρος της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μιλώντας με δημοσιογράφους έξω από το Κοινοβούλιο, αποκάλυψε πως δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο της απώλειας της 3ης θέσης. «Καλύτερα να μην κάνω τέτοιες σκέψεις. Ο μοναδικός μας στόχος είναι η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν δεν τα καταφέρουμε θα υπάρξει πρόβλημα. Θα ανησυχήσω ιδιαιτέρως αν η ομάδα δεν εξασφαλίσει τα έσοδα από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Αλλά παραμένω αισιόδοξος, αφού το πρόγραμμα της Μίλαν είναι ευνοϊκό. Μακάρι να μην κάνω λάθος, γιατί πολλά θα αλλάξουν αν χάσουμε το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ», ήταν η τοποθέτηση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Από τα λεγόμενα του προέδρου γίνεται σαφές πως η μεταγραφική ενίσχυση της Μίλαν, καθώς και η παραμονή στους «ροσονέρι», τόσο του προπονητή, όσο και αρκετών ποδοσφαιριστών, εξαρτάται από την κατάληψη της 3ης θέσης στο Καμπιονάτο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: