Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Της πέταξε τα μάτια έξω!!

Η Μπάγερν δεν κέρδισε απλά την Μπάρτσα. Την κατεδάφισε! Απίθανα πράγματα έγιναν στο Μόναχο. Τρίβαμε τα μάτια μας! «Ντου στα Αποδυτήρια» αμέσως μετά την λήξη του αγώνα.
Αυτή δεν ήταν μια απλή νίκη για την Μπάγερν Μονάχου. Ούτε έστω μια θριαμβευτική νίκη. Ούτε, βέβαια, ήταν μια απλή ήττα για την Μπαρτσελόνα, έστω και βαριά, πολύ βαριά…
Εδώ μιλάμε για κατεδάφιση! Τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναπάθει η Μπαρτσελόνα αυτά τα τελευταία χρόνια της ακμής της. Της πέταξε τα μάτια έξω η Μπάγερν και μας πέταξε και τα δικά μας, τέτοια μπαλάρα που έπαιξε.
Καλύτερο ποδόσφαιρο και θαυμασμός!
Η Μπάγερν έκανε την Μπαρτσελόνα στο συγκεκριμένο παιχνίδι να φαίνεται… ομαδίτσα. Και μιλάμε πάντα για το αποψινό ματς. Ποιόν; Την ομαδάρα Μπαρτσελόνα που τα έχει σαρώσει όλα εδώ και περίπου μια δεκαετία. Και που τόσο κατ’ εμέ, όσο και για πολύ κόσμο, έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχουμε δει ever. Η Μπάρτσα έχει κερδίσει τον θαυμασμό όλα αυτά τα χρόνια.
Μπαλάρα η Μπάγερν
Απόψε, όμως, η Μπάγερν ήταν το αφεντικό. Το απόλυτο αφεντικό. Την κατάπιε την Μπαρτσελόνα. Την διέσυρε. Και ήταν δυο κλάσεις πάνω και ποιοτικά. Μπαλάρα έπαιξε η Μπάγερν.
Και λίγα έφαγε
Απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα αγνώριστη. Αδύναμη, αργή, χωρίς να μπορεί να αλλάξει μπαλιές, δίχως να φτιάχνει φάσεις. Τίποτα δεν έδειξε μέσα στο γήπεδο. Και λίγα έφαγε, δηλαδή. Ούτε φταίει κανένας που κοτζάμ Μπαρτσελόνα στηρίζεται στον συγκεκριμένο τερματοφύλακα. Κάτω του μετρίου ο Βαλντές.
Λευκή πετσέτα ο Βιλανόβα
Ήταν τέτοιο το πρέσινγκ της Μπάγερν, αλλά και τέτοια η ποικιλία και η ποιότητα στο παιχνίδι της που η Μπαρτσελόνα έμοιαζε κεραυνοβολημένη. Σα χαμένη στο διάστημα. Και ο Βιλανόβα είχε πετάξει λευκή πετσέτα από το 2-0 κιόλας.
Πεντακάθαρο φάουλ
Βεβαίως και θα πει κάποιος για την διαιτησία. Στο 2-0 εγώ από τα πλάνα δεν έχω βγάλει συμπέρασμα αν ήταν οφσάιντ. Αν και φαίνεται ότι είναι. Το 3-0 είναι πεντακάθαρο φάουλ.
Όπως η γάτα με το ποντίκι
Άντε, όμως, κι ερχόταν 2-0. Τι είναι η Μπάγερν; Μίλαν; Η φετινή Μίλαν έκανε μια καλή εμφάνιση, αλλά εκτός έδρας έχασε τα αυγά και τα καλάθια. Η σημερινή Μπάγερν, όμως, είναι ένα θηρίο ανήμερο που πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, διψάει να κυριαρχήσει κι έπαιξε την Μπάρτσα όπως η γάτα με το ποντίκι!
Της έσπασε τον τσαμπουκά
Και με 2-0, πάλι φαβορί για πρόκριση θα ήταν η Μπάγερν. Η εικόνα του αγώνα ήταν η μέρα (Μπάγερν) με τη νύχτα (Μπάρτσα) και της έσπασε τον τσαμπουκά! Εντελώς! Όσο για την Μπάρτσα, είχε φανεί εδώ και καιρό ότι δεν πατάει καλά. Από τα ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης, από τα δυο γκολ στο Μιλάνο κλπ. Απόψε, όμως, το κρας τεστ αποδείχθηκε το πιο δύσκολο κι οδυνηρό απ’ όλα.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: