Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

«Ας ασχοληθεί με τα προβλήματά του»

«Πυρά» κατά του Παναθηναϊκού και όσων εκφράζουν ενστάσεις σχετικά με την αδειοδότηση του ΠΑΣ Γιάννινα εξαπέλυσε χθες ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Χριστοβασίλης. Ο «ισχυρός» άνδρας των Ηπειρωτών μίλησε στην ΕΡΑ και ήταν ιδιαίτερα… καυστικός εναντίον του Παναθηναϊκού, καθησυχάζοντας παράλληλα τους φιλάθλους του «Αγιαξ» αναφορικά με τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονται για να παρθεί η αδειοδότηση.

Αρχικά τόνισε: «Δεν έχω καμία ενημέρωση από καμία ΕΠΟ, καμία Σούπερ Λίγκα πως στον ΠΑΣ Γιάννενα υπάρχουν εκκρεμότητες. Εδώ και δύο μήνες, όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα ασχολείται με το αν θα πάρει ο ΠΑΣ Γιάννενα αδειοδότηση. Τόσο πολύ ενοχλεί η ομάδα μας; Αντί να δουν ότι ξεκινήσαμε με προβλήματα και μειωμένο μπάτζετ, με νεαρά παιδάκια και παίξαμε σπουδαίο ποδόσφαιρο. Εκπλήσσομαι πραγματικά, γιατί αν ήταν κάποιος να ενημερωθεί ήταν ο ΠΑΣ. Από μέρους μου, ότι μου ζήτησε η επιτροπή αδειοδότησης έχουν τακτοποιηθεί εδώ και 15 μέρες και είμαστε από τις ελάχιστες ομάδες, που στους παίκτες της δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ. Και δεν έχουμε κάνει κανένα διακανονισμό».

«Ενοχλεί πολύ ο ΠΑΣ»

Στη συνέχεια ξεκίνησε η… επίθεση κατά των «πρασίνων» ενώ υπήρξε αναφορά και σε θέματα των «κυανόλευκων». «Ενοχλεί ο ΠΑΣ. Δεν ξεχνάω ότι ο Παναθηναϊκός πήρε την αδειοδότηση στη δευτεροβάθμια, δύο μήνες μετά τη λήξη της προθεσμίας κατάθεσης των εγγράφων. Καλά θα κάνει ο Παναθηναϊκός να ασχολείται με τα προβλήματά του και να μην ασχολείται εδώ και δύο μήνες αν ο ΠΑΣ Γιάννενα θα πάρει άδεια. Γιατί αν δεν ήταν ο Παναθηναϊκός, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Ας κερδίζει τα παιχνίδια στον αγωνιστικό χώρο και να μην ρίχνει στάχτη στους φιλάθλους του, ότι τα προβλήματα είναι κάπου αλλού…. Εμείς τα έχουμε τακτοποιήσει όλα, ό,τι ζητήθηκε είναι εντάξει. Κερδίσαμε στο γήπεδο κάποια πράγματα και με δεδομένο αυτό δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορεί ο ΠΑΣ Γιάννινα να πάρει μέρος στα πλέι οφ. Με τι κουράγιο θα προπονηθούν παίκτες και προπονητές όταν ακούγονται αυτά» κατέληξε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Χριστοβασίλης.

«Πακέτο» εισιτηρίων με 40 ευρώ

Αρκετές ημέρες πριν την έναρξη των πλέι οφ η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα θέτει-για την ακρίβεια από σήμερα- σε κυκλοφορία τα εισιτήρια των τριών αγώνων με ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εξυπηρετηθεί καλύτερα ο κόσμος της ομάδας. Παράλληλα «ποντάρει» και στην οικονομική τους βοήθεια και μάλιστα υπάρχει και το «πακέτο» εισιτηρίων για όλες τις αναμετρήσεις το οποίο κοστίζει 40 ευρώ και ισχύει για όλες τις θύρες του γηπέδου. Επίσης ορίστηκε γενική είσοδος 20 ευρώ, ενώ τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ και τους συνδέσμους της ομάδας και την Μεγάλη Εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: