Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Περιμένει τη Νάπολι ο Ντιακιτέ!!

Την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Μομπιντό Ντιακιτέ και τη Νάπολι προσπάθησε να ξεκαθαρίσει ο μάνατζερ του παίκτη, Ουλίσε Σαβίνι.

Περιμένει τη Νάπολι ο Ντιακιτέ
Από τον περασμένο Δεκέμβριο μοιάζει ως μια… τελειωμένη μεταγραφή. Ωστόσο, αν και ο Απρίλιος κοντεύει να τελειώσει, ακόμα υπογραφές στο συμβόλαιο του Μομπιντό Ντιακιτέ με τη Νάπολι δεν έχουν πέσει, κάτι που προβληματίζει, τόσο τον πρώην παίκτη της Λάτσιο, όσο και τον μάνατζέρ του, Ουλίσε Σαβίνι, όπως φάνηκε από όσα δήλωσε ο τελευταίος, στην προσπάθειά του να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

«Αυτή τη στιγμή είμαστε σε μια περίοδο αναμονής. Θεωρώ πως είμαστε μακριά από το να έρθουμε σε συμφωνία με τη Νάπολι. Δεν έχει γίνει κάτι τον τελευταίο καιρό, αν και όλα μπορούν να αλλάξουν με ένα τηλεφώνημα», είπε χαρακτηριστικά ο Σαβίνι.

Αυτό σημαίνει πως ο πελάτης του δεν συμφωνεί με την προσφορά της διοίκησης των «παρτενοπέι»; Ο Σαβίνι είναι σαφής. «Δεν υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, ενώ και η δική μας πλευρά είναι πρόθυμη να συμφωνήσει. Απλά, από τη διοίκηση μας έγινε γνωστό πως δεν γίνεται να προχωρήσουν τα μεταγραφικά ζητήματα αν δεν ξεκαθαρίσει η υπόθεση του προπονητή. Όσο δεν ανανεώνει ο Βάλτερ Ματζάρι, όλες οι μεταγραφές έχουν πάει… πίσω», εξήγησε ο μάνατζερ του Ντιακιτέ.

Αυτό, πάντως, δεν θα έπρεπε, σύμφωνα με τον Σαβίνι, να είναι πρόβλημα. «Ένας καλός παίκτης παραμένει καλός, ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο προπονητής του. Πάντως, ο Ματζάρι έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον πελάτη μου, οπότε εμείς ελπίζουμε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Νάπολι, ώστε να τελειώσει και το δικό μας θέμα», τόνισε ο Σαβίνι.

Αν, όμως, η υπόθεση καθυστερήσει κι άλλο, ο Ντιακιτέ δεν πρόκειται να περιμένει στο… ακουστικό του. «Είναι υποχρέωσή μου να συζητώ με άλλες ομάδες και να περιμένω προτάσεις. Προτεραιότητά μας είναι η Νάπολι, αλλά δεν πρόκειται να περιμένουμε μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Πάντως, μόνο αν βρούμε μια προσφορά από εκείνες που δεν απορρίπτονται, θα κλείσουμε την πόρτα στη Νάπολι», υπογράμμισε ο Ουλίσε Σαβίνι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: