Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Συμφωνία Καβάνι – Παρί Σεν Ζερμέν!!

Δεύτερη μεγάλη μεταγραφή μέσα στην ίδια ημέρα! Όπως μετέδωσε πριν από λίγο το Radio Monte Carlo η Παρί Σεν Ζερμέν ήρθε σε συμφωνία με τον Έντινσον Καβάνι για συμβόλαιο τεσσάρων ετών!

Συμφωνία Καβάνι – Παρί Σεν Ζερμέν!
Η αρχή έγινε με την μεταγραφή του Μάριο Γκέτσε στην Μπάγερν Μονάχου από την Ντόρτμουντ!

Κι όμως δεν θα είναι η μόνη μεγάλη μεταγραφή παίκτη μέσα στην ίδια ημέρα!

Το Radio Monte Carlo πριν από λίγα λεπτά μετέδωσε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Έντινσον Καβάνι!

Συγκεκριμένα, το σχετικό ρεπορτάζ ανέφερε ότι η γαλλική ομάδα τα βρήκε με τον παίκτη για συμβόλαιο τεσσάρων ετών!

Σε αυτό δεν αναφέρθηκαν λεπτομέρειες όπως τα χρήματα που θα λάβει ο παίκτης!

Στη συνέχεια του ρεπορτάζ, αναφέρθηκε ότι δεν έχει υπάρξει ακόμη συμφωνία με την Νάπολι για την παραχώρηση του παίκτη, αλλά πρόκειται για μια... λεπτομέρεια η οποία δεν είναι ικανή να χαλάσει την μεταγραφή!

Γιατί; Διότι, η Παρί Σεν Ζερμέν είναι πρόθυμη να βγάλει ένα αρκετά μεγάλο ποσό από τα ταμεία της για να αποσπάσει και την συγκατάθεση της ιταλικής ομάδας!

Πρόκειται για ένα θέμα, το οποίο είχε μεγάλες εξελίξεις κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αρχικά, είχε γίνει γνωστό ότι η Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισε να κινηθεί για την απόκτηση του Καβάνι. Στη συνέχεια υπήρξαν δημοσιεύματα που έφερναν τον Λεονάρντο να έχει συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη αλλά και τη Νάπολι!

Επίσης, αυτό που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας είναι, το γεγονός ότι το Radio Monte Carlo είναι αρκετά έγκυρο ραδιόφωνο, το οποίο πολλές φορές έχει αποκαλύψει ειδήσεις και μεταγραφές που αφορούν και ομάδες εκτός Γαλλίας.

Πόσω μάλλον τώρα που αναφερόμαστε στην Παρί Σεν Ζερμέν! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: