Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ο Λουκάς Καραδήμος στον «ARENA FM 89,4»

Στον «ARENA FM 89,4» μίλησε ο Λουκάς Καραδήμος, ο οποίος αναφέρθηκε στην Καλλονή σαν τεχνικός διευθυντής, αλλά και στον ΠΑΟΚ.
Για τη Καλλονή: Το γήπεδο είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Όμως υπάρχει διάθεση κι όλα θα γίνουν, σίγουρα θα λυθεί σύντομα. Ο πρόεδρος θα το τακτοποιήσει. Έτσι όπως ήταν το πρωτάθλημα, όποια ομάδα από τις έξι κι αν έβγαινε θα ήταν δίκαιο. Η Καλλονή θέλει τουλάχιστον δύο διανυκτερεύσεις εκτός έδρας, οπότε ήταν δύσκολο. Η ομάδα έχει ένα μεγάλο σερί δεν ήταν μόνο το πρόγραμμα.  Από εκεί και πέρα για τις ομάδες που θα συμμετέχουν στα πλέι-οφ είναι μεγάλη ταλαιπωρία και δεν ξέρω πως θα ανταπεξέλθουν. Φαβορί είναι ο Παναιτωλικός και ο Ολυμπιακός Βόλου, χωρίς φυσικά να αποκλείσουμε τον Ηρακλή απλά ίσως είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση οι άλλες δύο ομάδες».
Για τον ΠΑΟΚ και τα πλέι-οφ: «Έτσι όπως πάνε τα πράγματα θα πάρει ότι αξίζει, αν και ταλαιπωρήθηκε. Να περάσει αυτή η χρονιά  και να αρχίσει το χτίσιμο για τη καινούργια χρονιά. Νομίζω ότι έπρεπε ήδη να αρχίσει ο προγραμματισμός. Σίγουρα, είναι πολύ δύσκολη η θέση του Γιώργου Γεωργιάδη, διότι προσπαθεί να βγάλε μια ηρεμία. Μπήκε σε δύσκολη περίοδο και έχει μεγάλη ευθύνη. Είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και ξέρει τι γίνεται στα αποδυτήρια δεν είναι κάποιος τυχαίος. Εγώ θεωρώ καλό προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο άνθρωπος αγαπάει τον ΠΑΟΚ. Τον παραδέχομαι προπονητικά, δούλευε πολύ μέσα στο ματς».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: