Τρίτη 28 Μαΐου 2013

“Γιατί να μην παραμείνει ο Γεωργιάδης;”

Ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, Κώστας Μαλιούφας, μιλώντας στον “Arena 89.4 fm”, έδωσε μία νέα διάσταση στο θέμα του προπονητή του “δικεφάλου”, καθ’ ότι επεσήμανε πως μπορεί να δοθεί η ευκαιρία στο Γιώργο Γεωργιάδη να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και την επόμενη σεζόν, αφού δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει, αν και μοιάζει απίθανο να συμβεί. Επίσης, επέστησε προσοχή στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, καθώς διαθέτει πολύ καλούς παίκτες.
Αρχικά, είπε: “Εδώ που ήρθαν τα πράγματα, οι νίκες μετράνε. Βγαίνει η κούραση, είναι τέλος της σεζόν και είναι φυσιολογικό να υπάρχει κούραση. Εμένα με ικανοποιεί η ωριμότητα που δείχνει η ομάδα. Με νίκη την Τετάρτη, θα τελειώσει η υπόθεση της πρωτιάς”.
Για το χτεσινό παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα: “Είναι θέμα μέρας. Σε σχέση με την Τρίπολη, κάποιοι παίκτες δεν είχαν τη ίδια φρεσκάδα, όπως ο Λίνο ή ο Ολίσε, παρά το γκολ που πέτυχε. Και ο Αστέρας, πάντως, δεν έκανε ευκαιρία από οργανωμένη επίθεση. Μόνο από λάθη διωξίματα έκανε τις όποιες φάσεις του ο Αστέρας, κυρίως από τον νεαρό, τον Αποστολόπουλο. Υπήρχε χτες, όμως, ο Κουμάλο, ο οποίος δεν έχασε καμιά μονομαχία, ήταν πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα. Έκανε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια στον ΠΑΟΚ. Ο Ρομπέρ έχει μια σταθερότητα όποτε έπαιξε τελευταία”.
Για το καλό κοουτσάρισμα του προσωρινού προπονητή του “δικεφάλου”, Γιώργου Γεωργιάδη: “Κοιτάξτε, η ομάδα έχει 22-25 παίκτες, οι 11 παίζουν, είναι θέμα προπονητή να αξιολογήσει και να βάλει τους κατάλληλους παίκτες και όσοι χρειαστούν και όποτε χρειαστούν, θα πρέπει να είναι έτοιμοι. Και αυτό κάνει ο Γεωργιάδης, ο οποίος είναι πολύ καλός προπονητής. Γιατί, αν δεν βγει η ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ, να μην τον κρατήσουν; Είναι νέος, έχει προϋπηρεσία στην Εθνική Ελπίδων, μπορούν να του δώσουν την ευκαιρία.
Εγώ το είχα πει και πριν τα play off πως ο Γεωργιάδης μπορεί να παραμείνει στην ομάδα. Γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα, φρέσκαρε την ομάδα, γνωρίζει ποιον και πότε πρέπει να τον βάλει. Στην Τρίπολη κράτησε στον πάγκο τον Αθανασιάδη, τον έβαλε στο δεύτερο ημίχρονο και αυτός σκόραρε. Χτες κράτησε στον πάγκο τον Σαλπιγγίδη, ο οποίος πιθανότατα θα ξεκινήσει με τον Ατρόμητο, καθώς φρεσκαρίστηκε και ξεκουράστηκε. Αυτή η εναλλαγή και το rotation με τον Δημήτρη και τον Στέφανο είναι μια πολύ καλή κίνηση από τον Γιώργο”.
Για τον Ολίσε αλλά και το Γεωργιάδη: “Είναι πολύ τεχνίτης παίκτης, αλλά το ζητούμενο είναι να έχουν διάρκεια αυτοί οι παίκτες. Όχι να κάνουν 2-3 καλές εμφανίσεις και έπειτα να μην είναι πουθενά. Επίσης, ο Γιώργος ο Γεωργιάδης δείχνει ορεξάτος και έχει καλή παρουσία τελευταία”.
Για το Δημήτρη Σαλπιγγίδη: “Ο Σαλπιγγίδης ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα, έμπαινε ακόμη για 3 λεπτά. Σηκωνόταν λίγο για ζέσταμα, δεν έμπαινε στο ματς, δεν έλεγε τίποτα, σε αντίθεση με άλλους. Είναι αδιαμφισβήτητο το ήθος του και η προσφορά του στην ομάδα. Μπορεί να έγιναν κάποια πράγματα κάποια στιγμή που να μας πλήγωσαν, αλλά ποτέ δεν αμφισβητήθηκε το φιλότιμο και η αξία του”.
Για το Βούκιτς και το χτεσινό του πειθαρχικό παράπτωμα: “Ήταν άστοχη η ενέργεια του Βούκιτς. Παρ’ όλα αυτά, είναι πολύ καλός παίκτης, συμμετέχει στο παιχνίδι αρκετά και πρέπει να του το πιστώσουμε”.
Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο: “Θα λείψουν πολύ οι Λάζαρ και Κάτσε, είναι πολύτιμοι για την ομάδα. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όπως βλέπουμε, ο Ατρόμητος έχει πιο καλούς παίκτες από τον Αστέρα. Ο Καραγκούνης, ο Σουμπίνιο, ο Ναπολεόνι είναι αρκετά αξιόλογοι παίκτες και θα πρέπει να υπάρχει η ανάλογη προσοχη”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: