Τρίτη 28 Μαΐου 2013

“Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ”

Ο πολυθεσίτης παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Κοντοές, φιλοξενήθηκε στον “Arena 89.4 fm” με αφορμή το χτεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον τραυματισμό του, την ανωτεροτητα -κατά τη γνώμη του- του Αστέρα στο πρώτο ημίχρονο, την πολύ καλή παρουσία του “δικεφάλου’ στην Τρίπολη την περασμένη Τετάρτη και απέδωσε τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς των play off στους “ασπρόμαυρους”.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε είναι τα ακόλουθα:
Για το τραυματισμό του: “Φοβήθηκα για κάτι χειρότερο, αλλά ευτυχώς ήταν μια θλάση. Δεν έχω τραυματιστεί σοβαρά και είχα άγχος αλλά ήταν μόνο αυτό, ευτυχώς.
 Για το χτεσινό παιχνίδι, όσο μπόρεσε να το παρακολουθήσει: “Στο πρώτο ημίχρονο νομίζω ήμασταν καλύτεροι και μπορούσαμε να πάρουμε προβάδισμα, εν αντιθέσει με το παιχνίδι στην Τρίπολη που δεν ήμασταν και τόσο καλοί. ύστερα, δεν μπόρεσα να το παρακολουθήσω γιατί ήμουν με τους γιατρούς που προσπαθούσαν να διαγνώσουν το πρόβλημά μου”.
 Για τον Ολίσε που τον είχε στην πλευρά του αλλά και τον τίτλο του φαβορί, που κατέχει ο ΠΑΟΚ για την πρωτιά: “Ο Ολίσε είναι ένας καλός παίκτης και νομίζω κάνει τη διαφορά σε αυτόν τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, είχε το πάνω χέρι με το προβάδισμα των 4 βαθμών, το έχασε στη συνέχεια αλλά έδειξε ότι είναι μεγάλη ομάδα καθώς ανέτρεψε την κατάσταση. Είχε κάποια εσωτερικά προβλήματα, αλλά έστω και την τελευταία στιγμή η διοίκηση του ΠΑΟΚ έκανε τις σωστές κινήσεις”.
 Για τα πολλά παιχνίδια τη φετινή σεζόν ανάμεσα στις δύο ομάδες και την παρουσία της καθεμιάς σε αυτά: “Στην Τρίπολη δεν είχαμε το ίδιο πάθος, ο ΠΑΟΚ ήταν πιο δυνατός. Τη φετινή σεζόν στα μεταξύ μας παιχνίδια, την περασμένη Τετάρτη ο ΠΑΟΚ έκανε το καλύτερο του παιχνίδι και εμείς το χειρότερο. Σε αντίθεση, με τα ματς του κυπέλλου που εμείς κάναμε στην Τρίπολη το καλύτερο μας παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ το χειρότερό του κατά τη γνώμη μου”.
 Για το στόχο της αρκαδικής ομάδας από ‘δω και πέρα: “Αναμφισβήτητα, στόχος μας είναι οι δύο νίκες. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να πάρουμε την πρωτιά, αλλά υπάρχει και Europa League και θα κοιτάξουμε να πάρουμε καλή θέση, διότι η ομάδα παίζει ένα χρόνο συνεχόμενα και θα είναι καλό για τους παίκτες να ξεκουραστούν ένα σημαντικό διάστημα”.
 Για το αν άξιζαν οι ομάδες που παίζουν στα play off να είναι εκεί: “Όλες οι ομάδες το άξιζαν να είναι στα play οff. O καθένας έχει δικαίωμα στο όνειρο και έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα και σε οικονομικό επίπεδο, αυτές οι ομάδες άξιζαν να βγουν στην Ευρώπη”.
 Για τη λειτουργία του Αστέρα ως ομάδας: “Ο Αστέρας σαν ομάδα, θεωρώ σε όλα τα επίπεδα, είναι μια από τις καλύτερες, πλέον, ομάδες στην Ελλάδα. Εμείς είμαστε έτοιμοι για οποιαδήποτε πρόκληση. Είναι ένα υγιέστατο σωματείο ο Αστέρας, παρέχει όλα τα εχέγγυα για έναν ποδοσφαιριστήπου αγαπά το ποδόσφαιρο και θέλει να εξελιχθεί. Δεν γνωρίζω τι θα μπορούσαμε να κάνουμε ή θα κάναμε αν βγαίναμε στο Champions League, αν και οι γηπεδικές εγκαταστάσεις είναι πολύ καλές”.
 Για την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην πλειονότητα των ελληνικω ομάδων: “Αρχίζουν να γίνονται επικίνδυνα τα πράγματα, διότι συνομιλώ και με συναδέλφους που έχουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, δεν πληρώνονται ή δεν πληρώνονται στην ώρα τους. Εμείς στον Αστέρα, είμαστε από τους τυχερούς της υπόθεσης, γιατί έχοιυμε οικονομική σταθερότητα, όπως κι ο ΠΑΟΚ. Πάντως, και εμείς οι παίκτες καμιά φορά από το υπερβολικό πάθος, την θέληση ξεφεύγουμε και ξεχνάμε πως το ποδόσφαιρο είναι ένα είδος ψυχαγωγίας”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: