Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Κερδίζει πόντους ο Ντόστανιτς, συνεχίζεται η αναζήτηση!

Δε φαίνεται να βιάζεται για το θέμα προπονητή η διοίκηση της Βέροιας, με το Γιώργο Αρβανιτίδη και τους συνεργάτες του να εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις και να μην έχουν καταλήξει ακόμη σε μία συγκεκριμένη.

Τα ονόματα που ακούγονται είναι αρκετά και έχουν να κάνουν και με προπονητές που εργάστηκαν στο παρελθόν με τους «κυανέρυθρους». Ένας από αυτούς είναι και ο Ράτκο Ντόστανιτς, που εργάστηκε και στο παρελθόν στη «βασίλισσα» και γενικά είχε καλή συνεργασία με τη διοίκηση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η επιλογή αυτή κερδίζει πόντους από τον μεγαλομέτοχο, ο οποίος δέχεται εισηγήσεις και θα αποφασίσει εντός του επόμενου μήνα. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν αρκετές επιλογές και από την Ελλάδα, ίσως όμως προτιμήσει δοκιμασμένη λύση.

Αλλάζει όλο το ρόστερ

Αυτή τη στιγμή «καίει» το θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων των παικτών, αφού μετά την αποχώρηση των Ολαϊτάν, Κόστλι, Γεωργέα, Καλογέρη, Σνάουτσνερ, Μοκάκε, Δασκαλάκη και Λόπεζ, η ανάγκη για ενίσχυση είναι επιτακτική.

Αρχικά η διοίκηση θα ασχοληθεί με τις ανανεώσεις των υπολοίπων παικτών και ήδη πολύ κοντά σε τελική συμφωνία βρίσκονται οι Βεργώνης, Κοτταρίδης, Μπάρμπας και Μπερτέν, ενώ ακολουθούν και οι Καλί και Ορέστες. Στις προθέσεις των διοικούντων είναι να διατηρηθεί ένας κορμός παικτών και στη συνέχεια να αποκτηθούν τουλάχιστον επτά ή οκτώ «ενδεκαδάτοι» ποδοσφαιριστές, στο σύνολο τουλάχιστον δώδεκα.

Οι επιλογές βέβαια θα είναι συγκεκριμένες και προσεκτικές από τους διοικούντες. Από εκεί και πέρα, στο «κάδρο» μπαίνει και το θέμα του γηπέδου για τη Βέροια, καθώς είναι απαραίτητες οι διορθωτικές εργασίες, προκειμένου να μην παρουσιάσει την τόσο κακή περσινή εικόνα. Προς αυτή την κατεύθυνση απαραίτητη θεωρείται και η αρωγή της διοργανώτριας αρχής. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: