Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Θεοδοσιάδης: «Να μείνει ενωμένη η ομάδα»

Μιλώντας στο "Αθλητικό Metropolis" ο πρώην συνεργάτης του Γιώργου Στράντζαλη και τέως υπηρεσιακός τεχνικός των "κυανολεύκων", Νίκος Θεοδοσιάδης έκανε λόγο για τον Ηρακλή, για το χθεσινό παιχνίδι, αλλά και τη συνέχεια των πλέι-οφ:

"Πίστευα πως το τέλος θα είχαμε χαρές και πανηγυρισμούς, αλλά δυστυχώς η ομάδα δε φάνηκε έτοιμη για ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Αυτά τα παιχνίδια κερδίζονται από αυτόν που έχει περισσότερο πάθος και ένταση στο παιχνίδι του. Αυτά τα στοιχεία ο Ηρακλής δεν τα είχε αν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο.

Ιδιαίτερα μετά το 0-1 υπήρξε αγωνιστική καθίζηση. Δεν πίστευα στα μάτια μου. Είδα μια ομάδα αγχωμένη που δε μπορούσε να δημιουργήσει, που δεν είχε αγωνιστικό προσανατολισμό και με μακρινές μπαλιές στον Στεφανίδη προσπαθούσε να μπει στην αντίπαλη περιοχή, ίσως λόγω του ότι "βάρυναν τα πόδια" των παικτών μετά το 0-1, σημείο που μάλλον χάθηκε το παιχνίδι". Για την κακή εικόνα και στο Βόλο, σχολίασε:

"Ο Ηρακλής έχει έναν τρόπο παιχνιδιού που κοιτά πρώτα την άμυνα και επιθετικά με στημένες φάσεις να σκοράρει. Στους περισσότερους αγώνες δε δημιουργεί φάσεις, δεν παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και κατοχής κι έχει επιλέξει διαφορετικό τρόπο" τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην βοηθός του Γιώργου Στράντζαλη και υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας. Κλείνοντας ερωτηθείς αν συνολικά άξιζε την απευθείας άνοδο ο Ηρακλής, απάντησε:

"Όταν φτάνεις 90 λεπτά από την άνοδο δε σημαίνει ότι δεν αξίζεις. Αυτό και μόνο τα λέει όλα. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι κατ' εμέ με μονόπλευρο ενδιαφέρον, έπρεπε η ομάδα να δείξει ότι ήθελε περισσότερο το παιχνίδι. Μια αψυχολόγητη ενέργεια του Ουκάρ στοίχισε πολύ", ενώ για τα play off υπογράμμισε: "Καμία ομάδα δεν έχει προβάδισμα. Ο Ηρακλής πρέπει να μείνει ενωμένος, ήρεμος και να βρει λύσεις στα προβλήματα".Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: