Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Βοσνιάδης: «Να μπει με ηρεμία στα πλέι-οφ ο Ηρακλής»

O προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Αλέκος Βοσνιάδης, φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο", αναφερόμενος στην μεγάλη επιστροφή της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" στην πρώτη τη τάξει κατηγορία, αλλά και την προσπάθεια των άλλων ομάδων στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Αρχικά τόνισε:

«Ήταν μια εξαιρετική χρονιά για μας. Δεν φανταζόμασταν αυτό που έγινε, αλλά θεωρώ ότι είναι δίκαιη η πρώτη θέση, γιατί οδηγούσαμε τη βαθμολογία σχεδόν όλο το χρόνο».

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Απόλλωνα:

«Δεν υπάρχει άγχος για αυτό, στόχος ήταν να πετύχουμε την άνοδο. Θα συζητήσουμε. Με μηδέν παθητικό, με μεγαλομέτοχο που μπορεί να λύσει τα πάντα, αν γίνουν προσεκτικές κινήσεις υπάρχουν οι υποδομές για να πετύχει κάτι πολύ καλό στη Σούπερ Λιγκ ο Απόλλων».

Για τις άλλες ομάδες που πήραν το εισιτήριο για τη Σούπερ Λιγκ:

"Ο Εργοτέλης ήταν για αρκετό διάστημα δεύτερος και κρατούσε την κατάσταση στα χέρια του. Πάντρεψε την εμπειρία και το ταλέντο, είχε ποιότητα δεν έκανε μεγάλα λάθη ή όταν τα έκανε τα διόρθωνε γρήγορα. Η Καλλονή είχε σταθερή πορεία και ποιοτικό ρόστερ, μεγάλο μπάτζετ, ήταν μία από τις ομάδες που φαινόταν ότι μπορούσε να ανέβει".

Τέλος, για την προσπάθεια του Ηρακλή υπογράμμισε:

"Είναι στεναχώρια μεγάλη για τον Ηρακλή που πίστευα ότι θα είναι μία από τις ομάδες που θα ανέβουν. Υπήρχε πολλή πίεση, είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία και πολύ κόσμο. Έχω και τους λόγους μου εκτός απ? ότι είμαι Θεσσαλονικιός για να θέλω να ανέβει ο Ηρακλής, αφού παίζει και ο γιος μου.

Εύχομαι να αλλάξει κατηγορία και να τον δούμε και πάλι στην κατηγορία απ? όπου τον έριξαν άδικα, όχι αγωνιστικά. Πρέπει να μπει με ηρεμία και αποφασιστικότητα στα πλέι-οφ. Θέλει στήριξη η ομάδα, ο κόσμος να σταθεί δίπλα της, γιατί έχει δυνατότητες. Ο Ηρακλής παίζει με δύσκολες ομάδες, αλλά είναι ένα σκαλί πάνω σε ιστορία απ' όλες". Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: