Τρίτη 28 Μαΐου 2013

«Δεν μάθαμε τώρα τον Νεϊμάρ»

Πλήρως ικανοποιημένος από την μεταγραφή του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα παρουσιάστηκε ο Τίτο Βιλανόβα, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Εσπανιόλ.

«Δεν μάθαμε τώρα τον Νεϊμάρ»
Το ενδιαφέρον που είχαν εκδηλώσει οι μεγάλοι σύλλογοι για την απόκτηση του Νεϊμάρ ήταν αναμενόμενο από τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τίτο Βιλανόβα μετά το τέλος του αγώνα με την Εσπανιόλ.

Όπως δήλωσε ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», παρακολουθούσαν την πορεία του Βραζιλιάνου επιθετικού της Σάντος εδώ και 2,5 χρόνια και πίστευαν πολύ στις ικανότητες του.

Μάλιστα, τόνισε πως δεν αποτελεί πρόβλημα για εκείνον να… χωρέσει στην ίδια ενδεκάδα στον Μέσι, τον Νεϊμάρ και τον Ινιέστα, αφού στο παρελθόν έχουν υπάρχει ανάλογες περιπτώσεις στους Καταλανούς.

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον σύλλογο και τους ανθρώπους της διοίκησης που είδαν πως ο Νείμάρ μπορεί να γίνει ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Αν είχαν καθυστερήσει, δεν θα είχαμε πλέον στο δυναμικό μας αυτό τον παίκτη», ανέφερε αρχικά ο 45χρονος προπονητής και πρόσθεσε:

«Ο Νεϊμάρ ήταν προτεραιότητά μας. Δεν μάθαμε τώρα για εκείνον. Τον είχαμε δει πριν από 2,5 χρόνια και ενεργήσαμε όπως στην περίπτωση του Ζόρντι Άλμπα. Όταν οι άλλες ομάδες τον μάθαιναν, εμείς ήδη τον ξέραμε»

Στη συνέχεια, ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα υπογράμμισε: «Ναι, είναι ένα όνειρο να έχουμε τον Μέσι, τον Ινιέστα και τον Νεϊμάρ στην ίδια ενδεκάδα. Όσοι καλύτεροι παίκτες, τόσο καλύτερα για την ομάδα. Είχαμε ζήσει παρελθόν μία τέτοια περίπτωση με τον Μέσι, τον Ετό και τον Ανρί και αργότερα με τον Τσάβι και τον Ινιέστα».

Καταλήγοντας, ο Βιλανόβα τόνισε: «Όλη η Ευρώπη τον ήθελε. Δεν μπορεί να κάνουμε λάθος από αυτά που βλέπουμε από το Youtube. Έχει πετύχει θεαματικά γκολ και τα βίντεο που κυκλοφορούν έχουν διάρκεια μεγαλύτερη του ενός λεπτού». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: