Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Σίγουρος ο Ζιντάν για Ρονάλντο!!

Τη βεβαιότητά του πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο Ζινεντίν Ζιντάν σε συνέντευξή του στην «L’Equipe», αποκαλύπτοντας πως ο Πορτογάλος είναι ευτυχισμένος στη Μαδρίτη.

Σίγουρος ο Ζιντάν για Ρονάλντο
Θεωρείται – και είναι – ένας από τους στενότερους συνεργάτες του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ. Οι γνώσεις και οι εμπειρία του δεν αμφισβητούνται από κανέναν. Για το λόγο αυτό ο Ζινεντίν Ζιντάν καλύπτει το ρόλο του Διευθυντή Ποδοσφαίρου στη «Βασίλισσα» και ο λόγος του στις μεταγραφικές υποθέσεις έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Ένα από τα θέματα που αναμένεται να απασχολήσουν τους ανθρώπους της Ρεάλ είναι η πιθανολογούμενη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Γάλλος μίλησε στην «L’Equipe» και έδειξε σίγουρος για την παραμονή του Ρονάλντο. «Ο Κριστιάνο είναι ευτυχισμένος στη Μαδρίτη και δεν υπάρχει περίπτωση να παραχωρηθεί. Από τη δική μας πλευρά θεωρούμε πως είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας και για αυτό δεν σκεφτόμαστε να τον αφήσουμε να φύγει. Ο Ρονάλντο θα μείνει στη Ρεάλ την επόμενη χρονιά», ξεκαθάρισε ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Αυτό που δεν έγινε σαφές είναι αν όσα είπε ο Ζιντάν αποτελούν δικές του εκτιμήσεις ή αν μετέφερε τα λόγια του Ρονάλντο, καθώς και αυτό που θα γίνει αν στα γραφεία του συλλόγου φτάσει μια… τρελή πρόταση. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: