Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Πλάκα κάνει ο Χριστοβασίλης στον Παναθηναϊκό!!

Πώς το αφεντικό του ΠΑΣ έχει …κοροϊδέψει δύο φορές τους "πράσινους" και γιατί στην πόλη των Ιωαννίνων μιλάνε για εκδίκηση; Ο σκύλος έχει τις αποδείξεις μέσα στο θέμα! Δύο φορές ο Γιώργος Χριστοβασίλης έχει κάνει …πλάκα στον Παναθηναϊκό με παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα που είχαν στη λίστα τους οι πράσινοι.
Η αρχή έγινε με τον Ντε Βινσέντι, όπου το χειμώνα το αφεντικό του ΠΑΣ έβαλε στο κόλπο τον Ολυμπιακό, χαλώντας τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, παρόλο που ο Αργεντινός έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι.

Τώρα κάτι ανάλογο έγινε και τώρα με τον Νίκο Κοροβέση. Ο Χριστοβασίλης, για να μη χάσει όπως ο Πανιώνιος τον Σπυρόπουλο τον Γενάρη, κατάφερε να ανανεώσει μαζί του έως το 2017.

Τα "έσκασε", βέβαια, το αφεντικό του ΠΑΣ, αφού υπερτριπλασίασε τις αποδοχές του νεαρού άσου, αλλά έτσι έβγαλε από τη μέση τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν έχει το παραδάκι για να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή.

Ο Νίκος Νταμπίζας προσπάθησε να προσεγγίσει την πλευρά του ποδοσφαιριστή για να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, αλλά τον …πρόλαβε ο Χριστοβασίλης.

Μάλιστα, στα Γιάννινα πανηγύρισαν την παραμονή του Κοροβέση στην ομάδα γιατί το είδαν και ως εκδίκηση προς τον Παναθηναϊκό, τον οποίο θεωρούν ότι βρίσκεται πίσω από το θέμα της αδειοδότησης του ΠΑΣ. 
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: