Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Ποιος ρουφιάνος πήγε στην UEFA; Χεστήκαμε!

Bαρεθήκαμε να διαβάζουμε γι' αυτούς που ψάχνουν τον ρουφιάνο που έφερε την UEFA να κάνει έλεγχο στους φακέλους του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα. Και εξηγούμαστε...Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει την παραμικρή σημασία ποιος ήταν αυτός που ειδοποίησε την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για να έρθει να ελέγξει η ίδια τους φακέλους του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα για να διαπιστωθεί αν όντως έπρεπε να πάρουν άδεια από την ΕΠΟ.

Μπορεί να ήταν ο Αλαφούζος, μπορεί να ήταν ο Πανόπουλος, μπορεί να ήταν ο Δημητρίου, μπορεί να μην ήταν και κανένας. Αυτό δεν πρέπει, τώρα τουλάχιστον, να απασχολεί κανέναν. Όποιος το κάνει, κοιτάζει το δέντρο και χάνει το δάσος.

Η ουσία, λοιπόν, είναι αν όντως δόθηκαν σωστά οι άδειες από την ελληνική ομοσπονδία. Αν έγινε, δηλαδή, η δουλειά τίμια ή χαρίστηκε η ΕΠΟ σε κάποια ομάδα εξυπηρετώντας συμφέροντα. Εδώ είναι όλο το ζουμί.

Ας διαπιστωθεί ότι η ελληνική ομοσπονδία τήρησε τους κανόνες και μετά όλοι μαζί να ψάξουμε και τον ρουφιάνο. Γιατί αν η UEFA ανακοινώσει, για παράδειγμα, ότι μία ομάδα κακώς πήρε άδεια τότε θα αρχίσει το …πανηγύρι. Και δικαίως μετά δεν θα μιλάμε για τον "ρουφιάνο", αλλά για τον άνθρωπο που θα πρέπει να του σφίξουμε το χέρι που ξεμπρόστιασε την ΕΠΟ και ό,τι άλλο παιχνίδι κρύβεται, αν κρύβεται δηλαδή, από πίσω. Αυτά.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: