Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Γκοντσάρεβα: «Περιμένουμε σύντομα απόφαση»

Να τελειώσει σύντομα αίσια το ζήτημα των χρεών του ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο, ελπίζει η Μαρία Γκοντσάρεβα προκειμένου ο "Δικέφαλος του Βορρά" να συνεχίσει απερίσπαστος τα μεγαλόπνοα σχέδιά του.

Γκοντσάρεβα: «Περιμένουμε σύντομα απόφαση»
Την πίστη ότι η πρόταση του Ιβάν Σαββίδη για εφάπαξ καταβολή 11 εκατομμυρίων ευρώ για το "σβήσιμο" των χρεών του ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο θα γίνει δεκτή, εξέφρασε η συνεργάτιδα του μεγαλομετόχου, Μαρία Γκοντσάρεβα.

«Είναι ένα πρόβλημα που ταλανίζει την εταιρεία εδώ και αρκετά χρόνια και αποτελεί τροχοπέδη για το μακροπρόθεσμο και βραχυπρόθεσμο μέλλον της ομάδας. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη φάση όπου οι συνομιλίες για το θέμα των χρεών της ομάδας προς το Δημόσιο γίνονται στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο από τις δύο πλευρές», τόνισε στην εφημερίδα Real News και κατέληξε:

«Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ προσφέρει στην κυβέρνηση την ευκαιρία για κάτι… ασυνήθιστο τη σημερινή εποχή. Να αποπληρώσει άμεσα το πρωτογενές χρέος που αγγίζει τα 11 εκατ. ευρώ. Ελπίζουμε αυτή τη δύσκολη εποχή η πρωτοβουλία του κ. Σαββίδη να γίνει αποδεκτή και περιμένουμε σύντομα να έχουμε κάποια απάντηση, ώστε να διευθετηθεί οριστικά το θέμα».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: