Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Λάθος του ΣΔΟΕ για Ηρακλή!!

Το χθεσινό δελτίο Τύπου του ΣΔΟΕ για πλαστά τιμολόγια 11 εκατ. εκατομμυρίων που φέρεται πως «βάραιναν» την πρώην ΠΑΕ των “κυανόλευκων”, το οποίο και άναψε πραγματικά φωτιές στη Θεσσαλονίκη ήταν λάθος  καθώς το θέμα έχει να κάνει με τον Ερασιτέχνη, κάτι που είναι γνωστό εδώ και πάρα πολύ καιρό! 
Συγκεκριμένα, τα στελέχh του ΣΔΟΕ μιλώντας στην εφημερίδα “Μακεδονία” παραδέχτηκαν το λάθος του:  «Από χθες το πρωί κυκλοφόρησε δελτίο Τύπου του ΣΔΟΕ, στο οποίο, μεταξύ άλλων, αναγραφόταν ότι “στην περιοχή Θεσσαλονίκης τρεις επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων και μία ΠΑΕ, εξέδωσαν ή έλαβαν εικονικά τιμολόγια ύψους 10.623.000€”. Από το μεσημέρι, νεότερες πληροφορίες έκαναν λόγο για ανάμιξη της ΠΑΕ Ηρακλής και μάλιστα η είδηση αναπαράχθηκε από το σύνολο των ιστοσελίδων αθλητικού περιεχομένου.
Η “Μ” επικοινώνησε με στελέχη του ΣΔΟΕ, με αποτέλεσμα να γίνει γνωστό ότι επρόκειτο για λανθασμένη διατύπωση στο δελτίο Τύπου. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για τη γνωστή ιστορία των εικονικών τιμολογίων που αφορά στον Ερασιτέχνη Ηρακλή. Μάλιστα, η χθεσινή ανακοίνωση σχετίζεται με μέρος των εταιρειών που έλαβαν τα συγκεκριμένα τιμολόγια, αφού για τον ΓΣ έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία», αναφέρει το δημοσίευμα της «Μακεδονίας».
Βέβαια, είναι απορίας άξιο, το πως τα στελέχη της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος κάνανε ένα τέτοιο λάθος, στιγματίζοντας για ακόμη μια φορά την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: