Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Ποστέκογλου: «Κάναμε πρόταση στον Καραγκούνη»

Ο προπονητής της Μέλμπουρν Βίκτορι, Άγγελος Ποστέκογλου, επιβεβαίωσε πως η ομάδα του έχει καταθέσει πρόταση στον Γιώργο Καραγκούνη και περιμένει την απάντησή του.
«Είχα έρθει στην Ευρώπη πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Έτσι πέρασα και από την Ελλάδα. Έκανα διακοπές και είχα και μια συζήτηση με τον Καραγκούνη. Για εμάς είναι μια προσπάθεια. Ο Γιώργος έχει προτάσεις από πολλές ομάδες. Είναι μια σπουδαία περίπτωση. Είχα την ευκαιρία να γνωριστούμε και του εξήγησα τι μπορούμε να προσφέρουμε. Τώρα περιμένουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας προπονητής των Αυστραλών στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM και στη συνέχεια επεσήμανε:
«Ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας. Έχει στόχους ακόμη στην καριέρα του. Και θέλει ακόμη να αποδείξει ότι μπορεί. Σίγουρα δεν είμαστε μόνο εμείς που θα κάνουμε πρόταση σε έναν παίκτη σαν τον Γιώργο. Είναι μεγάλη υπόθεση να έρθει ένας παίκτης σαν τον Γιώργο Μετά τον Ντελ Πιέρο προσπαθούμε να φέρουμε παίκτες με ποιότητα».
Τέλος, μεταξύ άλλων, σχολίασε: «Είναι κάτι που θα το σκεφτεί και όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή θα απαντήσει. Ο Γιώργος ήταν μέχρι χθες με την Εθνική. Εμείς είχαμε και με τον μάνατζέρ του επαφή . Πλέον περιμένουμε. Αν τα καταφέρουμε να μαζευτούν να δουν τον Γιώργο. Είναι σίγουρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: