Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Και η Ρεάλ για Καβάνι!!

Μετά τις Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι στο… κόλπο για την απόκτηση του φορ της Νάπολι, Έντινσον Καβάνι, σκέφτεται να μπει και η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ισπανίας.

Και η Ρεάλ για Καβάνι
Τον ιδανικό αντικαταστάτη του Γκονζάλο Ιγκουαΐν για την επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως έχουν βρει στο πρόσωπο του επιθετικού της Νάπολι, Έντινσον Καβάνι, οι άνθρωποι του ισπανικού συλλόγου, σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας.

Βέβαια, η «βασίλισσα» για να κάνει δικό της θα πρέπει να βγάλει από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 63 εκατομμύρια ευρώ, αφού αυτή είναι η ρήτρα αποδέσμευσής του.

Ωστόσο, η υπόθεση του Ουρουγουανού επιθετικού μόνο εύκολη δεν είναι, αφού για την απόκτησή του έχουν κινηθεί ήδη οι Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι.

Από την πλευρά τους οι Ιταλοί γνωρίζουν καλά πως ο παίκτης θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα και να πάει σε έναν μεγαλύτερο ευρωπαϊκό σύλλογο, με αποτέλεσμα ο τεχνικός της Νάπολι, Ράφα Μπενίτεθ, να έχει ξεκινήσει ήδη να ψάχνει τον ποδοσφαιριστή που θα αναπληρώσει το κενό του Καβάνι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: