Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Εάν έχεις συνηθίσει στη Μπαρτσελόνα..!!

Ο Δήμος Μπουλούκος γράφει για εκείνους τους φιλάθλους που μαθημένοι στον... καναπέ του Τσάμπιονς Λιγκ ειρωνεύονται την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.
Για μία ακόμη φορά γίναμε στο ίδιο έργο θεατές. Η Εθνική ομάδα νίκησε σε επίσημο αγώνα, αλλά και πάλι γκρίνια για την απόδοση της, για την εμφάνιση των διεθνών, για την μπαλάρα που δεν είδαμε. Λίγοι είναι αυτοί που στέκονται στο αποτέλεσμα κι ακόμα λιγότεροι όσοι έχουν συνειδητοποιήσει τι έχει πετύχει η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια.
Οι υπόλοιποι μαθημένοι στο υπερθέαμα του Τσάμπιονς Λιγκ που απολαμβάνουν στις τηλεοράσεις τους και ενίοτε στα φανταστικά γκολ που πετυχαίνουν στο Play Station έχουν απαιτήσεις για κάτι καλύτερο! Φυσικά κανείς από αυτούς δεν μπαίνει στον κόπο να αναρωτηθεί, πως είναι δυνατόν να έχουμε απαιτήσεις, όταν έχουμε ένα από τα χειρότερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη;
Πως ζητάμε σκορ και θέαμα, όταν ακόμα και ο νταμπλούχος Ολυμπιακός που σάρωσε στο εσωτερικό, επικρίθηκε ακόμα και από τους οπαδούς του, για την ποιότητα του ποδοσφαίρου του; Τι μπορούμε να περιμένουμε όταν και οι υπόλοιπες μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος είτε απογοήτευσαν (Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ) , είτε υποβιβάστηκαν;
Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου δεν χρειάζεται να καταθέτει σε κάθε αγώνα διαπιστευτήρια. Το έχει κάνει το 2004 στην Πορτογαλία και συνεχίζει να το κάνει και με την πρόκριση της σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις της τελευταίας δεκαετίας, όπου μάλιστα δεν παραδίδεται αμαχητί!
Πριν μπείτε λοιπόν στην διαδικασία να κατακρίνετε τον Σάντος, τον Καραγκούνη, τον Σαλπιγγίδη και τους υπόλοιπους διεθνείς απλώς δοκιμάστε να βρείτε κάτι άλλο τόσο επιτυχημένο στη χώρα μας, σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα, όσο η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου και φυσικά και η Εθνική ομάδα μπάσκετ.
Στην Ελλάδα που τίποτα δεν λειτουργεί σωστά, που η γύμνια του πολιτικού κόσμου και του δημόσιου τομέα μας έφεραν εδώ που μας έφεραν, η Εθνική ομάδα είναι αποτελεσματική. Και στο ποδόσφαιρο, όπως και σε κάθε τομέα στην ζωή, αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα!
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: