Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Αυτά μόνο στην ΑΕΚ συμβαίνουν!!

Γίνεται κάποιος να είναι και απλήρωτος και ...απολυμένος αλλά να δουλεύει κανονικά; Κι όμως, στην ΑΕΚ γίνεται! Πώς; Κάντε ένα "κλικ" στο θέμα του sportdog για την απάντηση! Η ΑΕΚ, μετά τη Γ.Σ. της Παρασκευής, μπήκε και επίσημα σε καθεστώς εκκαθάρισης και η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ, μετά από την πάροδο τριών μηνών, θα πάψει να υπάρχει. Αυτή η σκληρή πραγματικότητα επηρεάζει, όχι μόνο όσους ποδοσφαιριστές, ατζέντηδες, προμηθευτές, χρωστάει χρήματα η Ένωση, αλλά και τους υπαλλήλους των Ακαδημιών.
Μάλιστα οι εργαζόμενοι της ΠΑΕ ΑΕΚ θα υπογράψουν από την επόμενη εβδομάδα τα χαρτιά της απόλυσής τουw. Ξέρετε, λοιπόν, τι κουφό έπιασαν τα αυτιά του σκύλου;
Οι άνθρωποι των Ακαδημιών, παρά το γεγονός ότι δεν ξέρουν τίποτα για το τι μέλλει γενέσθαι με τη δουλειά τους (αν θα συνεχίσουν κανονικά με τη νέα τάξη πραγμάτων), όχι μόνο δεν έχουν επηρεαστεί, αλλά δουλεύουν ακατάπαυστα και συνεχόμενα, όντας απλήρωτοι φυσικά. Λες και λειτουργούν με ...duracel μπαταρίες.
Για να καταλάβετε πόσο επαγγελματικά συνεχίζουν τη δουλειά τους, θα πάρουμε ως παράδειγμα το τμήμα Νέων ΕΠΣΑ, το οποίου ηγείται ο Μιχάλης Βλάχος. Η Κ-16 λοιπόν έπαιξε φιλικό την Κυριακή με την ανδρική ομάδα του Λαρισαϊκού, της οποίας επικράτησε με 2-1. Στην αναμέτρηση όλο το επιτελείο ήταν παρών. Γιατρός, φυσικοθεραπευτής, φροντιστής, δείχνοντας η ομάδα να λειτουργεί ρολόι παρότι δεν υπάρχουν καύσιμα στις μηχανές...
Μάλιστα το τμήμα θα συνεχίσει τα φιλικά και την επόμενη εβδομάδα, με πληροφορίες του σκύλου να αναφέρουν, ότι αυτοί που χειρίζονται τα αγωνιστικά θέματα της επόμενης ημέρας, θα ρίξουν μία ματιά στο υλικό της ομάδας.
Παραδεχτείτε το. Τέτοια κουφά μόνο στην ΑΕΚ μπορούν να συμβούν. Το ρεπορτάζ της Ένωσης δεν σε κάνει ποτέ να βαριέσαι...
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: