Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Μιλάει με Μουρίνιο ο Τόρες!!

Συνάντηση με τον Ζοσέ Μουρίνιο θα έχει τις επόμενες μέρες ο Φερνάντο Τόρες, ώστε να συζητήσουν αναφορικά με τον μέλλον του Ισπανού στράικερ.

Μιλάει με Μουρίνιο ο Τόρες
Με το μέλλον του να είναι αβέβαιο, παρά τις καλές εμφανίσεις του προς το τέλος της σεζόν, ο Φερνάντο Τόρες θα έχει συνάντηση μέσα στις επόμενες μέρες με τον Ζοσέ Μουρίνιο, ώστε να δει αν υπολογίζεται στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού.

Όμως, οι… οιωνοί μόνο θετικοί δεν είναι για τον «Νίνιο», καθώς η Τσέλσι φέρεται να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Χουλκ της Ζενίτ, δίνει τη «μάχη» της για τον Έντινσον Καβάνι της Νάπολι, ενώ κοιτάει και την περίπτωση του υποψήφιου μεταγραφικού στόχου της Άρσεναλ και της Γιουβέντους, Στέβαν Γιόβετιτς, ο οποίος αγωνίζεται στη Φιορεντίνα.

Στη δεύτερη περίπτωση, αυτή του Καβάνι δηλαδή, το όνομα του Τόρες εμπλέκεται και με άλλο τρόπο, καθώς τα σενάρια τον θέλουν να αποτελεί έμψυχο αντάλλαγμα για τη μετακίνηση του Ουρουγουανού στράικερ της ιταλικής ομάδας στο Λονδίνο.

Τέλος, από την πλευρά του, ο Τόρες ανέφερε: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την Τσέλσι ακόμη για το μέλλον μου. Θα έχω την ευκαιρία να μιλήσω με τον προπονητή και τους ανθρώπους της ομάδας τις επόμενες ημέρες, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί τίποτα. Θα συγκεντρωθώ στο Συνομοσπονδιών με την Ισπανία και μετά θα επιδιώξω ακόμη μία σεζόν στην Τσέλσι».

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: