Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Η αρχή της νέας εποχής!!

Η ημέρα που θα σηματοδοτήσει την αρχή της αντεπίθεσης της ΑΕΚ έφτασε, καθώς την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές της Ερασιτεχνικής. Αμφίβολο αν θα δώσει το "παρών" ο Μελισσανίδης.

Η αρχή της νέας εποχής
Η 9η Ιουνίου θα είναι μία ιστορική μέρα για την ΑΕΚ.

Το shut down της ΠΑΕ έγινε την Παρασκευή και την Κυριακή με τις εκλογές της Ερασιτεχνικής αρχίζει η αντεπίθεση της Ένωσης που έχει δρομολογηθεί από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Μετά την απόφαση για εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ μετά από 34 χρόνια -που σημαίνει και τον υποβιβασμό της στην τρίτη κατηγορία- η αυριανή διαδικασία σηματοδοτεί την αρχή της νέας εποχής για την Ένωση.

Η κατάσταση, εξάλλου, έχει δρομολογηθεί επί της ουσίας καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει δώσει τεράστια δυναμική με την στήριξή του στο ψηφοδέλτιο των Κοτσάτου και Αλεξίου και οι εκλογές έχουν στην πραγματικότητα κριθεί, πριν γίνουν.

Αναφορικά τώρα με το αν θα δώσει το «παρών» στις εκλογές ο Μελισσανίδης, αυτό δεν έχει ξεκαθαριστεί. Ο ηγέτης της επόμενης μέρας της ΑΕΚ θα έχει επιστρέψει στην Ελλάδα έπειτα από το ταξίδι του στη Γαλλία, αλλά δεν είναι βέβαιο αν θα παραστεί στη διαδικασία.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: