Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Μπαρτζώκας: «Πιο ήρεμοι, πιο συγκεντρωμένοι»

Μεγαλύτερη ηρεμία και συγκέντρωση πρέπει να δείξει ο Ολυμπιακός στο δεύτερο παιχνίδι των τελικών της Α1 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να ισοφαρίσει τη σειρά.

Μπαρτζώκας: «Πιο ήρεμοι, πιο συγκεντρωμένοι»
Ο Παναθηναϊκός, έχοντα κάνει το 1-0 στη σειρά των τελικών της Α1 μπάσκετ, υποδέχεται την Κυριακή στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι. Οι «ερυθρόλευκοι» που εμφανίστηκαν ανέτοιμοι στο πρώτο ματς, σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, θα πρέπει να δείξουν ηρεμία και συγκέντρωση στο παρκέ αν θέλουν να φέρουν στα ίσα τη σειρά.

«O Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλά και εμείς δείξαμε ότι ήμασταν ανέτοιμοι. Μετά το χθεσινό αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα. Και της έδρας, αλλά και του γεγονότος πως απέχει δύο νίκες από την κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ εμείς χρειαζόμαστε τρεις», ήταν τα λόγια του προπονητή των πρωταθλητών Ευρώπης, ο οποίος πρόσθεσε: «Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερα. Θα πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι και πιο συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας».

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον κόουτς των «ερυθρολεύκων» και ο Τζος Πάουελ, που σχολίασε: «Δεν καταφέραμε να ελέγξουμε τα συναισθήματα μας. Θέλαμε τόσο μα τόσο πολύ τη νίκη που εμφανιστήκαμε στο παρκέ αρκετά νευρικοί με περισσότερο άγχος από όσο έπρεπε. Νομίζω πως αύριο θα είναι πολλά πράγματα διαφορετικά. Θα είμαστε πιο ήρεμοι και πιο έτοιμοι. Πρέπει να εμφανιστούμε διαφορετικοί και να μάθουμε από τα λάθη που κάναμε στον πρώτο τελικό. Πρέπει να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: