Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Διαμαντίδης: «Απλά ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό»

Ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό δηλώνει ο Δημήτρης Διαμαντίδης στο match program του τελικού με τον Ολυμπιακό κι εκφράζει την επιθυμία να παραμείνει στο «τριφύλλι».

Διαμαντίδης: «Απλά ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό»
Πιο ξεκάθαρος δεν μπορούσε να γίνει… Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μιλώντας στο match program του τελικού με τον Ολυμπιακό, αφού πρώτα εξέφρασε τη βεβαιότητα πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, δήλωσε ευτυχής στο «τριφύλλι» και τόνισε πως θέλει να παραμείνει ανανεώνοντας το συμβόλαιό του.

Αναλυτικά, ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε για:

-τη φετινή προσπάθεια του Παναθηναϊκού: «Η χρονιά ήταν διαφορετική όχι μόνο για μένα, αλλά για όλους, σε κάθε επίπεδο, γιατί η ομάδα άλλαξε ολόκληρη. Στην αρχή ήμασταν συγκρατημένοι, γιατί όταν ξεκινάς κάτι καινούριο, έχεις τις αμφιβολίες σου. Όλοι όμως καταφέραμε να τις ξεπεράσουμε, γιατί η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να φτάσει εδώ που είναι τώρα. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολος ο δρόμος, αλλά σιγά-σιγά, όσο περνούσε ο χρόνος και η ομάδα άρχισε να βρίσκεται πιο πολύ μέσα στο γήπεδο, φαινόταν η διαφορά. Έχουμε κάνει βήματα, προόδου, έχουμε φτάσει σε ένα καλό σημείο και διεκδικούμε το πρωτάθλημα, που είναι βασικός τίτλος για μας».

-την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη: «Θα ήταν πολύ μεγάλη επιτυχία να φτάσουμε στο Final 4. Πολλοί θεωρούν επιτυχία ότι φτάσαμε τόσο κοντά σε μία μεταβατική περίοδο για την ομάδα. Λίγο όμως σε μας κακοφαίνεται γιατί οδηγήσαμε τη σειρά εκεί που θέλαμε, αλλά χάσαμε την ευκαιρία γιατί δεν πήραμε τη νίκη που θέλαμε. Όμως αυτό τελείωσε και πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα».

-τους τελικούς με τον Ολυμπιακό: «Πιστεύουμε ότι έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε το πρωτάθλημα. Παίζουμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με τον πρωταθλητή Ευρώπης. Για να τα καταφέρουμε χρειάζεται προσοχή στις λεπτομέρειες και η αυτοσυγκέντρωση να είναι σε πολύ υψηλό βαθμό».

-το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του ΠΑΟ: «Να είναι ψύχραιμος, να στηρίζει την ομάδα και στα εύκολα και στα δύσκολα. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, εκεί τους χρειαζόμαστε περισσότερο. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να τους ευχαριστήσουμε, όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Νομίζω πως ο κόσμος ήταν λίγο μουδιασμένος στην αρχή της σεζόν, όμως είναι θετικό ότι στήριξε και στηρίζει την ομάδα και θεωρώ ότι πρέπει να το κάνει, γιατί του έχει δώσει τόσες χαρές».

-το μέλλον του: «Πολύ απλά είμαι ευτυχισμένος εδώ που είμαι, με τους ανθρώπους που συνεργάζομαι, με τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Και όταν είσαι κάπου ευτυχισμένος, για μένα δεν υπάρχει κάτι άλλο να σκεφτείς. Μακάρι να συνεχίσω εδώ».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: