Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Γκιστ: «Στο παρκέ με ακόμη μεγαλύτερο πάθος»

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, όμως αυτό δεν επιτρέπει στους παίκτες των «πράσινων» να εφησυχάσουν.

Γκιστ: «Στο παρκέ με ακόμη μεγαλύτερο πάθος»
Το βράδυ της Κυριακής, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται για δεύτερη φορά στους τελικούς της Α1 μπάσκετ, αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» έκαναν το break και προηγούνται με 1-0, αυτό όμως δεν απασχολεί πλέον τους παίκτες της ομάδας, όπως ανέφερε ο Τζέιμς Γκιστ.

Ο πάουερ φόργουορντ του «τριφυλλιού» εξήγησε πως υπάρχουν λάθη που έγιναν και τα οποία πρέπει να διορθωθούν, ενώ τόνισε ότι η ομάδα θα πρέπει να βγάλει στο παρκέ ακόμα περισσότερο πάθος για τη νίκη.

«Πήραμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλαμε στον πρώτο αγώνα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν το σκεφτόμαστε. Αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι το δεύτερο παιχνίδι της σειράς και τίποτα άλλο… Ούτε τη συνέχεια, ούτε τίποτα άλλο! Μόνο τον αυριανό αγώνα», είπε ο 27χρονος Αμερικανός και συνέχισε:

«Ξέρουμε ότι ο χρόνος που έχουμε στη διάθεσή μας να προετοιμαστούμε είναι λίγος, αλλά θα πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα που κάναμε λάθος. Είναι απαραίτητο να είμαστε απόλυτα εστιασμένοι στο πλάνο μας, να κάνουμε αυτά που θα μας πουν οι προπονητές μας και να βγούμε στο παρκέ με ακόμη μεγαλύτερο πάθος και επιθυμία για τη νίκη. Η σειρά δεν έχει τελειώσει, έχει δρόμο ακόμη και γνωρίζουμε ότι απέναντί μας έχουμε μια καλή ομάδα που θα έρθει στο ΟΑΚΑ για να διεκδικήσει τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: