Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

«Αποτυχημένη σεζόν για την Λάρισα»

Απογοητευτική ήταν η σεζόν που πραγματοποίησε φέτος η Λάρισα στην Football League όπως τόνισε με δηλώσεις του στο sport-fm.gr ο Δημήτρης Ραπτάκης που πλέον έχει μείνει ελεύθερος από τους «βυσσινί».

«Αποτυχημένη σεζόν για την Λάρισα»
Αν και η Λάρισα είχε όλα τα φόντα, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Football League και να κατακτήσει μία από τις θέσεις που οδηγούν στην Σούπερ Λίγκα τελικά τερμάτισε στην 9η θέση.

Η πορεία της όπως ήταν αναμενόμενο δεν ικανοποίησε κανέναν απ’ όσους βρισκόταν στις τάξεις της και αυτό φάνηκε και στις δηλώσεις του Δημήτρη Ραπτάκη στο sport-fm.gr που υπογράμμισε πως η σεζόν που πέρασε ήταν αποτυχημένη για τους «βυσσινί».

Εκτός αυτού ο έμπειρος στόπερ αναφέρθηκε και στο ποδοσφαιρικό του μέλλον το οποίο θα είναι μακριά από την ομάδα του κάμπου, αφού το συμβόλαιό του με αυτήν σταμάτησε να έχει ισχύ εδώ και μερικές μέρες.

Συνέντευξη στον Θέμη Λιουδάκη

Για τη φετινή σεζόν με τη Λάρισα:

«Ήταν πολύ περίεργη μπορώ να πω. Είχαμε πολλά οικονομικά προβλήματα να αντιμετωπίσουμε, ενώ στην ομάδα υπήρχαν πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές. Ξεκινήσαμε καλά την σεζόν, όμως, στη συνέχεια δεν είχαμε την ανάλογη συνέχεια. Είχαμε τα φόντα να πάρουμε την άνοδο, όμως φάνηκε και ότι δεν ήμασταν έτοιμοι, με αποτέλεσμα να είναι αποτυχημένη».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Football League:

«Μπορώ να πω πως ήταν καλύτερο και από την Σούπερ Λίγκα. Χωρίς αμφιβολία ήταν το πιο ποιοτικό των τελευταίων ετών. Είχε ομάδες με πλούσια ιστορία, αλλά και παίκτες με πλούσια εμπειρία από την Σούπερ Λίγκα. Ωστόσο, οι σύλλογοι που ξεχώρισαν ήταν εκείνοι που βρίσκονταν σε καλή οικονομική, όπως ήταν και ο Απόλλων Σμύρνης».

Για τις τρεις ομάδες (Απόλλων Σμύρνης, Εργοτέλη, Καλλονή) που πήραν την απευθείας άνοδο:

«Πιστεύω πως δίκαια ο Απόλλων Σμύρνης και ο Εργοτέλης πήραν την απευθείας άνοδο, καθώς ήταν οι δύο πιο σταθερές ομάδες κατά την διάρκεια της σεζόν. Τώρα όσον αφορά στην Καλλονή μπορεί να μην έχει πλούσια ιστορία, όμως είχε παίκτες που μπορούσαν να αντέξουν το βάρος του πρωταθλητισμού».

Για την τέταρτη ομάδα που πάρει το τέταρτο «εισιτήριο» για την Σούπερ Λίγκα:

«Θεωρώ πως ο Παναιτωλικός θα είναι η τέταρτη ομάδα, καθώς έχει το καλύτερο ρόστερ και έχει πολύ δυνατή έδρα».

Για την απόδοσή στην σεζόν που πέρασε και για τον τραυματισμό του τα Χριστούγεννα:

«Η αλήθεια είναι πως ξεκίνησα πολύ καλά την σεζόν. Ωστόσο, τα Χριστούγεννα με βρήκε ένας τραυματισμός, ο οποίος με άφησε πολύ πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου, ενώ δεν υπήρχε και η κατάλληλη στήριξη. Πλέον είμαι μία χαρά ασχέτως αν ακόμη δεν έχω βρει τα πατήματά μου. Όμως πιστεύω πως όταν έρθει η ώρα να μπω σε αγωνιστικούς ρυθμούς, τότε θα είμαι έτοιμος 100%».

Για το ποδοσφαιρικό του μέλλον:

«Έχω μείνει ελεύθερος από την Λάρισα. Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο εκπρόσωπός μου έχει επαφές με μερικές ομάδες από την Σούπερ Λίγκα. Αυτό, όμως, που με ενδιαφέρει περισσότερο στον σύλλογο που θα πάω είναι να μην έχει οικονομικά προβλήματα, προκειμένου να έχω το μυαλό μου μόνο στο ποδόσφαιρο».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: