Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Εκτιμά τον Νικολιά η ΑΕΚ!!

Δεν έπαιξε πολύ. Μόνο μια φορά. Ο Αλέξανδρος Νικολιάς όμως (τόσο λόγω εμφάνισης, όσο και λόγω ταλέντου) είναι από τις παρουσίες που σου μένουν. Γι’ αυτό θα μείνει πιθανότατα κι εκείνος στην ΑΕΚ.

Εκτιμά τον Νικολιά η ΑΕΚ
Ο Αινείας Καλογέρης (πριν τη νέα απίστευτη ατυχία του) συμφώνησε να μείνει στην ΑΕΚ.

Οι Τσούπρος και Γροντής -που επίσης πήραν φέτος το βάπτισμα του πυρός με την κιτρινόμαυρη φανέλα- θα υπογράψουν κι εκείνοι.

Ένας ακόμα νεαρός ωστόσο που υπάρχει πίστη πως διαθέτει την ποιότητα για να τη σηκώσει, ο Αλέξανδρος Νικολιάς, συμπεριλαμβάνεται επίσης στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Ο χαφ με την εξαιρετική τεχνική και τη… μέταλ εμφάνιση δεν έχει κληθεί ακόμα να συζητήσει για το μέλλον του. Κάτι που έχει ενισχύσει τη φημολογία ότι άλλες ομάδες (και κυρίως ο Άρης) εξετάζουν την περίπτωσή του.

Άλλωστε ο Νικολιάς δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα (αγωνίστηκε μονάχα ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο), αλλά είχε εξαιρετική παρουσία στο πρωτάθλημα Νέων, ενώ αποτέλεσε και μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της περσινής προετοιμασίας.

Γι’ αυτούς τους λόγους λοιπόν, ο εκπρόσωπός του έχει ήδη ενημερωθεί από την ΑΕΚ ότι υπολογίζεται για τη νέα ομάδα. Και δεδομένου ότι κι ο ίδιος εκφράζει σε κάθε ευκαιρία το πόσο θέλει να μείνει στην «Ένωση», το θέμα του αναμένεται να κλείσει θετικά τις επόμενες μέρες.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: