Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Τίμησαν τον Σούπερ 3!!

Τα 25α γενέθλια του μεγαλύτερου οργανωμένου οπαδικού κινήματος του Άρη, του Σούπερ 3, τίμησαν χθες οι άνθρωποι της ΚΑΕ Άρης. Ο Λευτέρης Αρβανίτης, ο Χρήστος Γαλιλέας, ο Βαγγέλης Αγγέλου αλλά και άλλα μέλη της μπασκετικής οικογένειας του Άρη, βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο γνωστό νυκτερινό κέντρο στο οποίο ο Σούπερ έσβησε τα 25α κεράκια από την ίδρυσή του.
Στην διάρκεια της βραδιάς, οι άνθρωποι της ΚΑΕ Άρης είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν πολλές απόψεις γύρω από το παρόν και το μέλλον της ομάδας, με δεκάδες από τους οπαδούς που βρίσκονταν εκεί, εισπράττοντας ένα κλίμα εμπιστοσύνης και στήριξης προς τις κινήσεις της ΚΑΕ. Οι περισσότερες απορίες και ερωτήσεις είχαν να κάνουν με το οικονομικό, το διοικητικό και το άρθρο 99, ενδεικτικό της αγωνίας του κόσμου για την επόμενη ημέρα της ΚΑΕ, που περνά από την εξυγίανσή της.
Βέβαια, με την ευκαιρία των φιλικών συζητήσεων που είχαν με πολλούς οπαδούς, οι άνθρωποι της ΚΑΕ Άρης ζήτησαν την στήριξη του συνδέσμου με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας και την έντονη παρουσία τους στο Αλεξάνδρειο την επόμενη χρονιά. Και φυσικά, εισέπραξαν την υπόσχεση ότι ειδικά φέτος που η ΚΑΕ Άρης χρειάζεται στήριξη περισσότερο από ποτέ, ο Σούπερ 3 θα είναι συνεπής στα ραντεβού του με τον μπασκετικό Άρη.

Πηγή:arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: