Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Νέα πρόταση στον Καστιλιόν!!

Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει νέα πρόταση στον Τζόφρι Καστιλιόν έπειτα από τη διαφωνία που παρατηρήθηκε την Τετάρτη και στην ομάδα περιμένουν την απάντησή του. Περνάει ιατρικά ο Νάνο.

Νέα πρόταση στον Καστιλιόν
Ο Τζόφρι Καστιλιόν βρίσκεται στην Αθήνα από το μεσημέρι της Τετάρτης, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από τον Άγιαξ.

Ο νεαρός επιθετικός, ενώ αρχικά είχε συμφωνήσει με τους «πράσινους» και μάλιστα εγγράφως, παρουσίασε ξαφνικές απαιτήσεις στις τελευταίες συζητήσεις που είχε με τον σύλλογο και ζήτησε άλλα πράγματα, συγκριτικά με αυτά που είχαν οδηγήσει τις δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια.

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε νέα πρόταση στον ποδοσφαιριστή, αλλά αυτή θα είναι και η τελική του. Αν ο παίκτης συμφωνήσει, θα υποβληθεί σε εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιό του. Διαφορετικά, στο «τριφύλλι» θα αναζητήσουν άλλο παίκτη για τη γραμμή κρούσης.

Περνάει ιατρικά ο Νάνο

Όσον αφορά την υπόθεση του Νάνο, στον Παναθηναϊκό ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν την απόκτησή του. Ο 29χρονος αριστερός μπακ «πάτησε» ελληνικό έδαφος το μεσημέρι της Πέμπτης και διευθετεί με τους «πράσινους» τις τελικές λεπτομέρειες.

Στο «τριφύλλι», έχουν στα χέρια τους χαρτί που αποδεικνύει ότι ο Ισπανός άσος έχει όντως μείνει ελεύθερος από την Πονφεραντίνα και δεν ανησυχούν καθόλου για τις απειλές της πρώην ομάδα του Νάνο. Ο τελευταίος, αναμένεται να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ το βράδυ και εν συνεχεία θα βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο συνεργασίας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: