Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Άνοιξε λογαριασμό ο Τέβες!!

Το πρώτο του γκολ –έστω και σε ανεπίσημο ματς- πέτυχε ο Κάρλος Τέβες με την φανέλα της Γιουβέντους, στην επτάρα των «μπιανκονέρι» κόντρα στην Άιγκρεβιλ.

Άνοιξε λογαριασμό ο Τέβες (video)
Με επιθετικό δίδυμο τους Κάρλος Τέβες και Φερνάντο Γιορέντε ξεκίνησε στο πρώτο της φιλικό η Γιουβέντους στην φετινή της προετοιμασία. Ο Αργεντινός μάλιστα άνοιξε και λογαριασμό στο 7-0 των Ιταλών κόντρα στην ερασιτεχνική Άιγκρεβιλ.

Το πρώτο μέρος ήταν… ήπιο, αφού οι «μπιανκονέρι» βρίσκονταν μπροστά μόλις 2-0, χάρη στο γκολ του Τιάγκο Μότα (32’) και του πρώην άσου της Μάντσεστερ Σίτι (46’).

Στο δεύτερο, ωστόσο και μετά από πολλές αλλαγές του τεχνικού των «μπιανκονέρι», ήρθαν ακόμη πέντε τέρματα. Στο 50’ ο Μάτρι το έκανε… over, ενώ με δύο σερί γκολ του Βούτσινιτς –σε διάστημα τεσσάρων λεπτών- η Γιούβε προηγήθηκε 5-0. Το τελικό 7-0 διαμόρφωσαν οι Μάτρι και Ματιέλο, αφού βρήκαν δίχτυα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Στο πρώτο μέρος αγωνίστηκαν οι: Στοράρι, Μότα, Ογκμπόνα, Γκαρσία Τένα, Λιχτστάινερ, Βιδάλ, Ρόσι, Ασαμόα, Ντε Τσίλιε, Τέβες, Γιορέντε, ενώ στο δεύτερο οι: Ρουμπίνιο, Πέννα (77’ Ουντέρσε), Μάγκνουσον, Πελούσο, Μότα (63’ Ίσλα), Παντόιν, Σακόρ (77’ Εμανουέλο), Μπούτσελ (83’ Ματιέλο), Βούτσινιτς, Κουαλιαρέλα, Μάτρι Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: