Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Μπουρούσης: «Να κερδίσω τα πάντα με τη Ρεάλ»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ο Γιάννης Μπουρούσης.

Μπουρούσης: «Να κερδίσω τα πάντα με τη Ρεάλ»
Συλλογή… τίτλων θέλει να κάνει ο Γιάννης Μπουρούσης με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της «βασίλισσας». Ο Έλληνας σέντερ τόνισε πως θέλει να κατακτήσει τα πάντα με την ισπανική ομάδα, λέγοντας πως δεν το σκέφτηκε… καν για να πει το «ναι» στην ομάδα του Πάμπλο Λάσο.

«Πήρα την απόφαση να έρθω εδώ γιατί ξέρω πως η Ρεάλ είναι μία μεγάλη ομάδα και δεν θα έχω προβλήματα προσαρμογής», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους του, φορώντας τη φανέλα της «βασίλισσας»: «Να προπονούμαι σκληρά, να παίζω καλά και να κερδίσω τα πάντα».

Για το πώς νιώθει: «Λίγο αγχωμένος… Είναι η πρώτη μου φορά στο σύλλογο και νιώθω λίγο πιεσμένος, καθώς ήταν μία μέρα με πολλά διαφορετικά συναισθήματα».

Για το λόγο που επέλεξε τη Ρεάλ: «Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, παίρνοντας το πρωτάθλημα φέτος και φτάνοντας στον τελικό της Ευρωλίγκας. Γι’ αυτό ήταν πολύ εύκολο για να πάρω την απόφασή μου».

Για το τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα: «Πιστεύω πως όλοι φίλαθλοι στην Ευρώπη γνωρίζουν πως παίζω, καθώς αγωνίζομαι στην Ευρωλίγκα τα τελευταία οκτώ χρόνια. Όμως, προτιμώ να συγκεντρωθώ στο ομαδικό παιχνίδι και να το κάνω καλά».

Για τι γνώμη του πάνω για το ισπανικό πρωτάθλημα: «Είναι το καλύτερο. Όλοι το ξέρουν αυτό. Το πρωτάθλημα είναι απαιτητικό και σκληρό, αλλά ήθελα πολύ να παίξω εδώ, γι’ αυτό ήρθα».

Για το ενδεχόμενο να κατακτήσει την Ευρωλίγκα με τη Ρεάλ: «Θα προπονηθώ σκληρά και θα δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι. Αλλά, το σημαντικό είναι η καλή προπόνηση, ο κάθε παίκτης της ομάδας να δίνει τον καλύτερό του εαυτό και να είμαστε ενωμένοι. Είναι σημαντική η ομαδική δουλειά, ώστε να πετύχουμε πράγματα».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: