Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Πηλαδάκης: «Μας καίει να επιστρέψει η ΑΕΛ στη Σούπερ Λίγκ»

Ο Κώστας Πηλαδάκης συμφώνησε η ΑΕΛ να αποκτήσει καινούργιο ΑΦΜ προκειμένου να επιστρέψει εκεί που δικαιωματικά ανήκει, και τόνισε πως δεν θα υπολογίσει κανένα κόστος αν είναι για το καλό της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ισχυρός άντρας των «βυσσινί»:
«Όλοι έχουν παραδεχθεί ότι ο υποβιβασμός της ΑΕΛ στη Football League ήταν, από κάθε άποψη, πέρα για πέρα άδικος και σίγουρα όχι αγωνιστικός. Δύο χρόνια τώρα παλεύουμε για να αποκαταστήσουμε αυτή την αδικία κουβαλώντας, όμως, στις πλάτες μας κυρίως τις αμαρτίες των άλλων και όχι τόσο τα δικά μας λάθη, γιατί σίγουρα έχουμε κάνει και τέτοια.

Παλεύουμε πληρώνοντας κάθε μέρα ένα βαρύ τίμημα, που δεν αρμόζει στις δικές μας πράξεις, αλλά είναι – σε πολύ μεγάλο βαθμό – αποτέλεσμα "κουμπωμάτων" και άλλων "βρώμικων" πρακτικών. Κι αυτό ακριβώς είναι που κάνει τον αγώνα μας άνισο. Γιατί μας έχουν στερήσει τη δυνατότητα να παλέψουμε επί ίσοις όροις και με όλες μας τις δυνάμεις για να αποκαταστήσουμε τη θέση της ΑΕΛ στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.


Παλεύουμε και το μόνο που μας καίει είναι να επιστρέψει η ΑΕΛ στη Super League, εκεί από όπου βίαια την εκτόπισαν. Να επιστρέψει έστω και μέσα από έναν άλλο δρόμο, έστω και με βαρύ προσωπικό κόστος. Θα είναι, όμως, αυτός ένας τρόπος για να αποκαταστήσουμε την αδικία, αφού – δυστυχώς – μας έχουν στερήσει τους υπόλοιπους.


Ευρισκόμενος στο τιμόνι της ομάδας αυτά τα 9 χρόνια, αυτό που εισπράττω είναι ότι για τον καθένα ΑΕΛ είναι η ομάδα μας και όχι το ΑΦΜ της ΠΑΕ. Η ΑΕΛ δεν ήταν ποτέ, ούτε είναι λογιστική ή φορολογική υπόθεση. Ήταν και είναι αυτό που βλέπουμε την Κυριακή στο γήπεδο.


Γι? αυτό, λοιπόν, θεωρώ ότι αν προσπαθήσουμε να δούμε με ψυχραιμία τη συνολική εικόνα, θα διαπιστώσουμε ότι υπάρχει τρόπος να κερδίσουμε όσα μας στέρησαν, χωρίς να χάσουμε αυτά που μας έκαναν να γίνουμε ΑΕΛ. Γιατί είμαι πεπεισμένος ότι αν έχουμε ενότητα και σύμπνοια μπορούμε να ξεπεράσουμε τα πρόσκαιρα εμπόδια και όλοι μαζί να εγγυηθούμε την ιστορική συνέχεια της ομάδας μας.


Ας σκεφτούμε, λοιπόν, κατά πόσο η προσπάθεια για να αποκαταστήσουμε την αδικία και ο αγώνας για να κερδίσουμε πίσω όσα μας έχουν στερήσει, αξίζει να σκοντάψει πάνω στην αναστολή του διαφορετικού ΑΦΜ.


Προσωπικά, αν είναι η ΑΕΛ να επιστρέψει εκεί που δικαιούται, είμαι διατεθειμένος να χάσω ό,τι επένδυσα στην ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια…


Κων/νος Πηλαδάκης
Πρόεδρος & Δ. Σύμβουλος ΠΑΕ ΑΕΛ 1964»

Δεν υπάρχουν σχόλια: