Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Ανέκδοτο ο Ολυμπιακός, εξάστερος ο Παναθηναϊκός!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης συγκρίνει τον μπασκετικό Παναθηναϊκό με τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό και βρίσκει τρανταχτές διαφορές. Γιατί θυμάται το 7-0 και τον... παραγκάρχη;  Επειδή είδα ότι κάποιοι αντέδρασαν σε αυτά που έγραψα για τον γνωστό και μη εξαιρετέο μπαμπά Σπάθα, που ….ζει και βασιλεύει και επίσης επειδή είδα κάποιοι να συγκρίνουν την κυριαρχία του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο με αυτή του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ να πω δύο πραγματάκια, που φαίνεται, ότι κάποιοι δεν θέλουν να τα ακούν…

Ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ πήρε τόσα πρωταθλήματα στην Ελλάδα, αλλά την ίδια εποχή πήρε και έξι ευρωπαϊκά και έγινε εξάστερος. Γεγονός, που αποδεικνύει, ότι δίκαια έγινε κυρίαρχος στην Ελλάδα και τα περί διαιτησίας πέφτουν στο …κενό.

Την ίδια εποχή ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο έγινε κυρίαρχος, αλλά στην Ευρώπη με εξαίρεση την χρονιά που έπαιξε με την Γιουβέντους και έχασε την πρόκριση στο ΟΑΚΑ (τότε όντως είχε πολύ καλή ομάδα), έτρωγε την μία σφαλιάρα πίσω από την άλλη. Εκανε ρεκόρ ήττας με πολλά γκολ με το 7-0 από την Γιουβέντους, έχανε από κάποιες Χέρενφεν και Μόλντε και έκανε κάτι χρόνια να κάνει διπλό στο τσάμπιονς λιγκ. Ανέκδοτο είχε γίνει.
Την ίδια εποχή ο παραγκάρχης ήταν μέλος του Δ.Σ και η παράγκα οργίαζε στο ελληνικό πρωτάθλημα…Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: