Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Τέλος στα σενάρια για Τζιμπούρ!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε γνωστό ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ράφικ Τζιμπούρ. Ανοικτή προπόνηση το Σάββατο στη Τούμπα.  Τέλος, στα όποια σενάρια θέλουν τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ράφικ Τζιμπούρ βάζει ο Δικέφαλος του Βορρά. Οι διοικούντες έκαναν γνωστό ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Αλγερινό επιθετικό του Ολυμπιακού αυτή την στιγμή.
Μπορεί επίσημη ανακοίνωση να μην έχει βγει αλλά όπως αναφέρουν από την ΠΑΕ με την απόκτηση του Τόμας Νέτσιντ έκλεισαν οι μεταγραφές στο χώρο της επίθεσης. Άλλωστε από το gazzetta.gr είχατε ενημερωθεί ότι με τον ερχομό του 24χρονου Τσέχου δύσκολα θα μπορούσε να γίνει και άλλη κίνηση για την επιθετική γραμμή.
Ανοικτή προπόνηση το Σάββατο 
Την ευκαιρία να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους παίκτες θα έχουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Και αυτό γιατί ο Χουμπ Στέφενς αποφάσισε η προπόνηση του Σαββάτου στην Τούμπα (20:00)  να είναι ανοικτή για τους φίλους της ομάδας. Ο Ολλανδός αντιλαμβανόμενος την επιθυμία του κόσμου να δει από κοντά την ομάδα αποφάσισε να ανοίξει τις πόρτες του γηπέδου ώστε οι παίκτες του να γνωρίσουν την αποθέωση.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: