Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Τινάζει την... μπάνκα για Μπέιλ η Γιουνάιτεντ!!

Έτοιμη να βγάλει από τα ταμεία της σχεδόν 70 εκατ. ευρώ είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τους Άγγλους, ώστε να κάνει δικό της τον Γκάρεθ Μπέιλ!
Το... deal του καλοκαιριού φαίνεται πως έχουν βάλει στόχο να κάνουν οι «μπέμπηδες», με σκοπό να φέρουν στο Μάντσεστερ το μεγάλο αστέρι της Τότεναμ. Μπορεί οι Λονδρέζοι να έχουν αντισταθεί μέχρι στιγμής στο ισχυρό πρέσινγκ που έχουν δεχτεί τόσο από τη Γιουνάιτεντ, όσο κυρίως από τη Ρεάλ για τον Μπέιλ, όπως αναφέρεται στη «Mirror» ωστόσο, οι «κόκκινοι» διάβολοι είναι έτοιμοι να προσφέρουν το... αστρονομικό ποσό των 70 εκατ. ευρώ για να κάνουν δικό τους τον 24χρονο άσο (χθες είχε τα γενέθλιά του).
Αυτό γιατί σύμφωνα με το δημοσίευμα θέλουν εκτός των άλλων να διασκεδάσουν και τις κακές εντυπώσεις από τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος μάλιστα είναι πιθανό να καταλήξει στην Τσέλσι. Η επιστροφή δε του αντιπροέδρου της Γιουνάιτεντ, Ιντ Γούντγουορντ στο Νησί από την περιοδεία της ομάδας σε Άπω Ανατολή και Αυστραλία, φημολογείται πως έγινε γι' αυτό τον λόγο, συγκεκριμένα για να «τρέξει» την υπόθεση του Ουαλού μέσου.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: