Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Μάνατζερ Αϊσάτι στο Metropolis: «Δεν γνωρίζω τίποτα για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο Αλεξάντερ Μπούρσατς, μάνατζερ του Ισμαήλ Αϊσάτι, σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό.

Ο ατζέντης του Ολλανδού ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κάποια επίσημη επαφή του ΠΑΟΚ μαζί του, όσον αφορά τον Αϊσάτι, τονίζοντας πως ο ποδοσφαιριστής έχει δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο με την Αντάλιασπορ.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Δεν υπάρχει κάποια επαφή με τον ΠΑΟΚ για τον Ισμαήλ Αϊσάτι. Ο παίκτης έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Αντάλιασπορ και αυτή τη στιγμή μεταβαίνει στη Σλοβενία να πάρει μέρος στην προετοιμασία της τουρκικής ομάδας. Δεν αποκλείω να υπάρχει όντως ενδιαφέρον αφού ο Αϊσάτι είναι συμπατριώτης με τον Στέφενς και φαντάζομαι ότι μπορεί να ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ ενόψει και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών του. Ωστόσο, εμείς δεν έχουμε έρθει σε κάποια επαφή με τον ΠΑΟΚ».

Σχετικά με το αν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει από την Αντάλιασπορ ο μάνατζερ του Αϊσάτι τόνισε: «Ο Αϊσάτι είχε καλό πρώτο εξάμηνο πέρσι, αλλά δεν υπήρξε ανάλογη συνέχεια. Στόχος του είναι να πάρει έναν τίτλο με την ομάδα και αν αυτό δεν συμβεί θα ψάξει στην Ευρώπη να βρει έναν σύλλογο για να καλύψει τις φιλοδοξίες του. Φυσικά ο ΠΑΟΚ θα ήταν πολύ καλή ευκαιρία, αφού παίζει στη Ευρώπη. Εάν κατατεθεί μια πρόταση δελεαστική στην Αντάλιασπορ και στον ίδιο θα μπορούσε να φύγει ο Αϊσάτι».

Τελειώνοντας ο μάνατζερ του Αϊσάτι προέβη στην αποκάλυψη ότι πριν περίπου τρεις μήνες είχε έρθει σε επικοινωνία με ανθρώπους του Δικεφάλου, όχι, όμως για τον Αϊσάτι, αλλά για άλλον ποδοσφαιριστή-πελάτη του. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: