Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Πτήση τρόμου για τους Έφηβους!!

Έναν εφιάλτη που θα κάνουν καιρό να ξεχάσουν έζησαν τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Εφήβων και όλοι όσοι βρέθηκαν στην πτήση από Αθήνα προς Λετονία. 
Και αυτό γιατί σε όλη την πτήση οι αναταράξεις ήταν  συνεχείς αλλά το χειρότερο ηταν στην προσγείωση, η οποία ήταν πάρα πολύ απότομη. Ο πιλότος μάλιστα σήκωσε ξανά (!) το αεροπλάνο, το οποίο χτύπησε και πάλι στον διάδρομο και σηκώθηκε για ακόμη μια φορά όταν και έμεινε για 20 λεπτά στον αέρα.
Όπως ήταν φυσικό επικράτησε πανικός μέσα στο αεροπλάνο, ορισμένοι επιβάτες έκαναν εμετό και πολλοί ήταν αυτοί που ούρλιαζαν από τον φόβο τους. Τελικά η προσγείωση έγινε και άπαντες ήταν φοβισμένοι, αλλά και εξοργισμένοι με τον πιλότο, ο οποίος βρέθηκε στην έξοδο και αφού χαιρετούσε τους επιβάτες είπε για την προσγείωση πως «κάναμε μια μανούβρα»...
Τέλος καλό όλα καλά για την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου και τα μέλη της «γαλανόλευκης» αποστολής. Υπενθυμίζουμε πως η Εθνική Εφήβων αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα της στο Ευρωμπάσκετ την Τσεχία (18/08, 6.45μ.μ.).
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: