Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Παίρνει Φάισα ο Πλατανιάς!!

Κοντά σε μια ακόμα μεταγραφή βρίσκεται ο Πλατανιάς. Οι Κρητικοί απέχουν μια ανάσα από την απόκτηση του Φάισα, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του στόπερ.

Παίρνει Φάισα ο Πλατανιάς
Ο Βάσκο Φάισα είναι ο «εκλεκτός» του Μαρίνου Ουζουνίδη για το κέντρο της άμυνας. Ο Πορτογάλος στόπερ έμεινε ελεύθερος από την Άσκολι και μόλις υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πλατανιά θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Γεννημένος στη Λισαβόνα πριν 33 χρόνια, ο Βάσκο Μανουέλ Βιλιένα Φάισα Τεϊσέιρα ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και είχε τη δυνατότητα να φορέσει από μικρός τη φανέλα της Εθνικής Πορτογαλίας. Έπαιξε με την ομάδα κάτω των 20 ετών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2002 και το... κοντέρ του με το εθνόσημο σταμάτησε στις 15 συμμετοχές, χωρίς όμως να παίξει ποτέ στην εθνική Ανδρών.

Από το 2000 όταν και μετακόμισε στην Ιταλία, αγωνίστηκε για τέσσερις σεζόν στη Βιτσέντσα. Το 2004 επέστρεψε στην Πορτογαλία για να παίξει στην Ακαντέμικα, με την οποία έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις. Ακολούθησε η Μπελενένσες στην πατρίδα του, η Πάντοβα και η Ασκολι στην Ιταλία και οι χρονιές του ήταν γεμάτες. Ίσως και σήμερα φτάσει στην Ελλάδα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: