Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

«Ναυάγησε» του Καστιλιόν!!

Ο Παναθηναϊκός δεν συμφώνησε με τον Τζόφρι Καστιλιόν έπειτα από τις ξαφνικές απαιτήσεις που παρουσίασε ο παίκτης και οι «πράσινοι» στρέφονται άμεσα σε άλλες λύσεις για τη γραμμή κρούσης.

«Ναυάγησε» του Καστιλιόν
Ο Τζόφρι Καστιλιόν δεν θα φορέσει τελικά την πράσινη φανέλα.

Ο 22χρονος επιθετικός, είχε συμφωνήσει γραπτά με το «τριφύλλι» σε συγκεκριμένα πράγματα και είχε έρθει στη χώρα μας από το μεσημέρι της Τετάρτης, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του από τον Άγιαξ.

Ωστόσο, στις συζητήσεις που είχε με τους «πράσινους» επί ελληνικού εδάφους, παρουσίασε ξαφνικές απαιτήσεις και μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας διέκριναν πως δεν είχε το αγωνιστικό κίνητρο που αναζητούν.

Συγκεκριμένα, ζήτησε τα διπλά χρήματα από αυτά που είχαν συμφωνηθεί, ήθελε διετές και όχι τριετές συμβόλαιο, ρήτρα αποδέσμευσης ενός εκατομμυρίου συν 250.000 ευρώ που θα εισέπραττε ο ίδιος, ενώ ζήτησε επιπλέον να μείνει ελεύθερος σε περίπτωση που η ομάδα υποβιβαζόταν!

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» αντιλήφθηκαν ότι έλειπε το αγωνιστικό κίνητρο από τον Καστιλιόν και ασφαλώς, δεν ήξερε το μέγεθος του Παναθηναϊκού.

Πλέον, οι «πράσινοι» στρέφονται άμεσα σε άλλες λύσεις, τις οποίες έχει στα χέρια του ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Νταμπίζας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: