Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Μπέρδεμα με Νάνο!!

Από πλευράς Πονφεραντίνα ισχυρίζονται ότι το συμβόλαιο του Νάνο με την ομάδα είναι σε ισχύ, παρά το γεγονός πως ο παίκτης ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Ελλάδα, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Μπέρδεμα με Νάνο
Ο 29χρονος αριστερός μπακ, που φερόταν να έχει εξασφαλίσει την ελευθέρας του από τον ισπανικό σύλλογο και μάλιστα, να έχει ενημερώσει σχετικά τον Παναθηναϊκό, φαίνεται πως τελικά είναι ακόμα… δεσμευμένος.

Ναι μεν έχει αποστείλει χαρτί στο «τριφύλλι», αποδεικνύοντας πως έμεινε ελεύθερος, αλλά στην Πονφεραντίνα ισχυρίζονται πως το συμβόλαιό του με την ομάδα έχει ανανεωθεί αυτόματα έπειτα από τη συμπλήρωση συγκεκριμένου αριθμού συμμετοχών την περσινή σεζόν.

Χαρακτηριστικά, πάντως, είναι τα λόγια του εκτελεστικού διευθυντή της Πονφεραντίνα, Εδουάρδο Ντομίνγκεζ, που τόνισε ότι: «δεν πρόκειται να του επιτρέψουμε να φύγει τόσο εύκολα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το συμβόλαιό του με την ομάδα μας έχει ανανεωθεί έπειτα από τη συμπλήρωση συγκεκριμένου αριθμού συμμετοχών την περσινή σεζόν. Είναι ξεκάθαρο πως έχει συμβόλαιο, αλλά πάει να υπογράψει και δεύτερο με τον Παναθηναϊκό. Θα δούμε τι θα γίνει, αλλά δεν πρόκειται να του επιτρέψουμε να φύγει τόσο εύκολα. Έχουμε καταθέσει αναφορά στην ομοσπονδία ποδοσφαίρου και περιμένουμε τις εξελίξεις. Πάντως, σίγουρα θα λάβουμε μέτρα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: