Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Έφτασε στην Αθήνα ο Νάνο!!

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Νάνο, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. «Έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα με την Πονφεραντίνα» είπε ο εκπρόσωπος του παίκτη.

Έφτασε στην Αθήνα ο Νάνο
Ο Νάνο «πάτησε» το πόδι του στην Αθήνα το μεσημέρι της Πέμπτης και αναμένεται να γίνει ακόμα ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού.

Έχοντας ενημερώσει από το απόγευμα της Τετάρτης τους «πράσινους» ότι εξασφάλισε την ελευθέρας του από την Πονφεραντίνα, ο 29χρονος αριστερός οπισθοφύλακας έλαβε το «ok» για να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Αθήνα!

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Βασίλης Τσιάρτας, δήλωσε αρχικά πως: «Για να βρίσκεται στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα που υπήρχαν με την ομάδα του».

Από την πλευρά του, ο Νάνο στις πρώτες του δηλώσεις είπε: «Είναι η σημαντικότερη στιγμή της καριέρας μου. Περιμένω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει ως στόχο το πρωτάθλημα και θέλω να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου για να πετύχει αυτό το στόχο».

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως στην Πονφεραντίνα δηλώνουν ότι ο Νάνο ανήκει ακόμα στον ισπανικό σύλλογο, με το συμβόλαιό του να έχει ανανεωθεί αυτόματα λόγω της συμπλήρωσης συγκεκριμένου αριθμού συμμετοχών την περσινή σεζόν.

Μάλιστα, ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Εδουάρδο Ντομίνγκεζ, προειδοποίησε ότι: «δεν θα τον αφήσουμε να φύγει τόσο εύκολα. Θα λάβουμε μέτρα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: