Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Έναρξη εγγραφών στην Ακαδημία!

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, συνεχίζοντας την ιστορία 90 ετών στις Ακαδημίες, με όραμα, φιλοδοξίες και ελπίδα για το μέλλον των παιδιών ενημερώνει ότι οι εγγραφές στις Ακαδημίες τις, για την περίοδο 2013 – 2014 ξεκινούν την Δευτέρα 29/07/2013.
Ως η μοναδική, μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκης με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και στο κέντρο της πόλης μας, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους γονείς ότι οι φετινές προπονήσεις θα διεξαχθούν σε αυτές, δηλαδή στην Μίκρα και στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (θέση Χορτατζήδες).
Με έμπειρο προπονητικό team, στο ποδόσφαιρο και προϋπηρεσία στις Ακαδημίες, όπως επιβάλλει η μακρόχρονη ιστορία μας, η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ευελπιστεί, τη νέα αυτή αγωνιστική περίοδο, να πρωταγωνιστήσει σε πολλά πρωταθλήματα και τουρνουά προσφέροντας αφενός χαρά και ικανοποίηση και αφετέρου μεταλαμπαδεύοντας το πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθαι» σε όλα τα παιδιά και τους γονείς που ανήκουν στην ευρύτερη οικογένειά της.
Αναφορικά με τις οικονομικές υποχρεώσεις, το ετήσιο ποσό συνδρομής ανέρχεται στα 500,00€, το οποίο φέτος μπορεί να αποπληρωθεί και μέσω πιστωτικής – χρεωπιστωτικής κάρτας μέχρι και 10 άτοκες δόσεις το οποίο και περιλαμβάνει, μία κάρτα διαρκείας για τον γονέα / κηδεμόνα, τον σάκο με όλα τα απαραίτητα προϊόντα αλλά και το «εισιτήριο» για μία καριέρα στο Ελληνικό αλλά και Διεθνή Ποδόσφαιρο.
Οι ημερομηνίες έναρξης και παραλαβής των υλικού (ενδυμασία κλπ) αλλά και το προπονητικό team με τα τμήματα που θα αναλάβει ο καθένας εξ΄αυτών, θα ανακοινωθούν εντός των επομένων ημερών.
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται μόνο στα γραφεία της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, στην ΜΙΚΡΑ, μεταξύ 10.00 και 18.00 Δευτέρα-Παρασκευή, ενώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τιμολογιακή πολιτική, επιπλέον εκπτώσεις και άλλες διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά, τις ίδιες ώρες, στο 2315510400.
Πηγή: fciraklis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: