Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Θέλει 17 εκατ. ο Ινιέστα!!

Σύμφωνα με την Marca, ο Αντρές Ινιέστα θέλει ετήσιες απολαβές περίπου 17 εκατ. ευρώ για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα!

Θέλει 17 εκατ. ο Ινιέστα!
«Τρελά» λεφτά, αλλά σύμφωνα με τους Ισπανούς αυτά θέλει! Όπως γράφει η Marca λοιπόν, ο Αντρές Ινιέστα ζητάει από την Μπαρτσελόνα ετήσιες αποβολές ύψους περίπου 17 εκατ. ευρώ, ούτως ώστε να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2018!

Πριν λίγες ημέρες, ο Καταλανός μεσοεπιθετικός είχε αρνηθεί τα 12 «καθαρά» μαζί με 2-3 εκατ. ευρώ ως μπόνους, καθώς πιστεύει πως αξίζει περισσότερα. Υπενθυμίζεται πως η τρέχουσα συνεργασία των δύο πλευρών εκπνέει το 2015, όμως υπάρχει επιθυμία να πορευτούν μαζί και για άλλα χρόνια. Άλλωστε, ο Ινιέστα είναι από μικρό παιδί στο «Καμπ Νου».

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Σίγουρα η διαφορά που φέρεται να υπάρχει, σύμφωνα με τους Ισπανούς, αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ (η αρχική προσφορά σε σχέση με αυτά που ζητάει ο παίκτης), αλλά αν ο ένας ρίξει τις απαιτήσεις του, αν ο άλλος υποχωρήσει, μπορεί κάπου στην μέση να βρεθεί η «χρυσή τομή». Πάντως, η υπόθεση θα τραβήξει... Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: