Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Περήφανος ο Καζλάουσκας!!

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Γιόνας Καζλάουσκας μετά την πρόκριση της Λιθουανίας στον τελικό του Ευρωμπάσκετ.

Περήφανος ο Καζλάουσκας
Περήφανος για τους παίκτες και την προσπάθεια που έχουν κάνει μέχρι τώρα στο Ευρωμπάσκετ εμφανίστηκε ο Γιόνας Καζλάουσκας, μετά την πρόκριση της Λιθουανίας στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο πρώην ομοσπονδιακός της Εθνικής μας έδωσε και την απάντησή του στα κακόβουλα σχόλια που είχαν ειπωθεί στην αρχή του τουρνουά για την ομάδα του, ενώ δεν θέλησε να... διαλέξει αντίπαλο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος κι ευχαριστημένος! Αισθάνομαι υπερήφανος για την ομάδα μου και τους παίκτες μου, για τον τρόπο που αγωνίστηκαν σήμερα. Τα έδωσαν όλα στην άμυνα, σίγουρα έγιναν και λάθη, αλλά, αν δεν γίνονταν τέτοια, θα έληγε... 0-0. Όταν ήρθαμε εδώ, πολλοί μιλούσαν άσχημα για εμάς, έλεγαν πως δεν θα κάνουμε τίποτα στο Ευρωμπάσκετ. Τώρα, όμως, έχουμε βρει τον ρυθμό μας και θα παίξουμε στον μεγάλο τελικό», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω αν μια εμφάνιση σαν τη σημερινή θα αρκεί στον τελικό. Δεν είμαι ο Θεός να το γνωρίζω. Θα παλέψουμε πάντως με όλες μας τις δυνάμεις. Χθες ήταν ο Σεϊμπούτις με τον Πότσιους, σήμερα ήταν ο Κλέιζα με τον Ματσιούλις. Αυτή είναι η δύναμή μας. Τόσο η Ισπανία, όσο και η Γαλλία είναι σπουδαίες ομάδες. Δεν είναι εύκολο να πω ποια θα προτιμούσα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: