Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Πέρεθ: «Είμαστε σαν τη Ferrari…»!

Την μεταγραφική πολιτική της Ρεάλ Μαδρίτης, με αποκορύφωμα την απόκτηση του Μπέιλ, υπερασπίστηκε ξανά ο Φλορεντίνο Πέρεθ κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με μέλη του ισπανικού συλλόγου.

Πέρεθ: «Είμαστε σαν τη Ferrari…»!
Εν όψει του τακτικού συνεδρίου της Ρεάλ Μαδρίτης ο Φλορεντίνο Πέρεθ υπερασπίστηκε την απόφασή του να δαπανήσει πολλά εκατομμύρια ευρώ για την μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ.

«Είμαστε σαν τη Ferrari, η οποία παίρνει τους καλύτερους οδηγούς, αλλά δεν κερδίζει πάντα», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος στα μέλη του ισπανικού συλλόγου και συνέχισε: «Το μοντέλο διοίκησης είναι μοναδικό και μας επιτρέπει να προχωρούμε στην απόκτηση των καλύτερων ποδοσφαιριστών».

Όσον αφορά τώρα το ενδεχόμενο οι «μερένχες» και η Μπαρτσελόνα να αναγκαστούν από την Ευρωπαϊκή Ενωση να εγκαταλείψουν το προνομιακό καθεστώς σύμφωνα με το οποίο ανήκουν στα μέλη τους, χάνοντας έτσι ένα από τα πλεονεκτήματα σε ό,τι αφορά την κυριαρχία τους στην Ισπανία και την επιτυχημένη πορεία τους στην Ευρώπη:

«Το μόνο φρολογικό πλεονέκτημα που έχουμε είναι ότι έχουμε πληρώσει 25% φόρο αντί για 30%. Για άλλους συλλόγους, ευτυχώς δεν είμαστε μία εταιρεία, διότι έχουμε περισσότερα χρήματα και η διαφορά θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη».

Τέλος, ο Πέρεθ διέψευσε τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου που αφορούν το συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είναι ψέμα ότι ο Κριστιάνο θα πάρει ό, τι έχει γραφτεί…».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: