Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Οριστικά στην Αυστραλία ο Κοντρέρας!

Αποχωρεί οριστικά από τον Ολυμπιακό ο Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Χιλιανός αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αυστραλία, όπως επιβεβαίωσε και ο μάνατζέρ του.

Οριστικά στην Αυστραλία ο Κοντρέρας
«Χωρίζουν» οριστικά Ολυμπιακός και Πάμπλο Κοντρέρας. Ο μάνατζερ του παίκτη «ανέβασε» στο Twitter μια φωτογραφία, με την οποία ενημέρωνε για το «διαζύγιο» με τους Πειραιώτες και τη συμφωνία με την Μέλμπουρν Βίκτορι.

Ο Χιλιανός αμυντικός είχε ταξιδέψει από χθες στην Αυστραλία, αφού πρώτα φυσικά αποχαιρέτησε άπαντες στο Ρέντη, για να ολοκληρώσει τις τελευταίες εκκρεμότητες της μεταγραφής του. Και σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, όλα πήγαν κατ’ ευχήν.

Υπενθυμίζεται πως ο Κοντρέρας δεν βρισκόταν εξ’ αρχής στα πλάνα του Μίτσελ για την τρέχουσα σεζόν, γι’ αυτό κι ο παίκτης αναζητούσε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Και τελικά, μετά από αρκετές επαφές μέσα στο καλοκαίρι, βρήκε το νέο του... λιμάνι.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα λάβουν κάποιο οικονομικό αντίτιμο, αλλά «ξεφορτώνονται» το συμβόλαιο του 35χρονου στόπερ.

Ale Santisteban @SantistebanAle
All finished with ! Our player @loreto_pablo CONTRERAS road to @gomvfc Australia! @AIMfutbol pic.twitter.com/Cp2RnZgTaq

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: