Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

«Κόψτε της την… φούρια»

Την φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος, Καλλονή, υποδέχεται το Σάββατο, ο Αστέρας, ο οποίος δεν θα έχει στην ενδεκάδα του τον τραυματία Μπαράλες, αλλά και τον Ζαραδούκα, ο οποίος δεν έχει πρόβλημα.

«Κόψτε της την… φούρια»
Και αν για τον Τζέρονιμο Μπαράλες χρειαζόταν ένα «θαύμα» για να αγωνιστεί κόντρα στην Καλλονή, η απόφαση του Τσιώλη να αφήσει εκτός αποστολής τον Γιάννη Ζαραδούκα αποτελεί έκπληξη.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ αγωνίστηκε βασικός στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας και μένει εκτός χωρίς να έχει πρόβλημα τραυματισμού. Ο Καρδιτισώτης τεχνικός δείχνει να μην έχει μείνει ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα παρουσία του πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού και έτσι επαναφέρει τον Πιπίνη στο βασικό σχήμα.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Ερνάντεζ, ενώ ο Τσαμπούρης θα παραμείνει δεξιά στην άμυνα. Αριστερά θα είναι ο Πιπίνης ενώ στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Γκοϊάν με τον Ζησόπουλο.

Ο Κοντοές με τον Ουσέρο θα είναι τα δύο χαφ, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Έντο, που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Οι Ναβάρο, Γκρατσίνι και Ντε Μπλάσις θα είναι πίσω από τον επιθετικό.

Εκεί είναι και ο τελευταίος «γρίφος» από τον Τσιώλη. Ο Χουάνμα με τον Καράσκο «μάχονται» για μια θέση, αφού θα απουσιάσει ο Μπαράλες, ενώ ο Μπακασέτας, έμεινε εκτός αποστολής.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα για τον αγώνα με την Καλλονή: Ερνάντεζ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Κοντοές, Πιπίνης, Λισγάρας, Γκόιαν, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Σέτι, Εντό, Ουσέρο, Κάφα, Ναβάρο, Ουρτάδο, Ντε Μπλάσις, Γκρατσίνι, Χουάνμα και Καράσκο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: